27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Έχουμε νικητή για το Kospet Magic 4! Μήπως είσαι εσύ!? Μπες να δεις….!

Την εταιρεία Kospet σας την έχω παρουσιάσει κάμποσες φορές. Έτσι μέχρι στιγμής σας έχω παρουσιάσει 6 smartwatch συνολικά από την εταιρεία, όλα με θετικά σχόλια, εκτός από το τελευταίο, το Tank M1 που δυστυχώς δεν αποδείχθηκε τόσο ανθεκτικό όσο η εταιρεία λέει. Έτσι σας έχω παρουσιάσει το Kospet Optimus 2, το Kospet K21, το Kospet Probe, το Kospet Prime SE, το Kospet Magic 4 και το Kospet Tank M1. Επειδή μου έχουν μαζευτεί αρκετά πράγματα, νομίζω ότι είναι ώρα για Giveaway, κάποιος να πάρει δηλαδή το Kospet Magic 4. Πριν όμως δούμε τους όρους του διαγωνισμού, ας θυμηθούμε λιγάκι τι εστί Kospet Magic 4.

Το Kospet Magic 4 μου ήρθε σ’ ένα πολύ ωραίο άσπρο, μακρόστενο κουτί. Στο πάνω μέρος έλεγε τ’ όνομα της εταιρείας με χρυσά γράμματα, ενώ στο κάτω μέρος είχε μία φωτογραφία του ρολογιού με την ονομασία του ρολογιού μόνο, χωρίς να μας λέει κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε το Kospet Magic 4 φυσικά, τον φορτιστή του που συνδέεται μαγνητικά, ένα εγχειρίδιο και μία καρτούλα.

Το Kospet Magic 4, το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι μεταλλικό. Το λουράκι που μπορείτε να το αλλάξετε εύκολα, είναι από σιλικόνη και έχει πλάτος 22mm. Το ρολόι θα το βρείτε σε μαύρο ή ροζ, ενώ εγώ το πήρα σε μαύρο. Είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα βάθος (5 ΑΤΜ), με διαστάσεις οθόνης 46.5 x 46.5mm, πάχος μόλις 10.5mm, συνολικό μήκος 260mm και βάρος μόλις 55g.

Το Kospet Magic 4 έρχεται με οθόνη αφής TFT 1.32″, στρογγυλή, με ανάλυση 360 x 360. Συνδέεται με το κινητό μέσω BT 5.0 και συνδέεται με κινητά που έχουν λειτουργικό Android 6.0 ή iOS 9.0 και άνω. Φέρει επεξεργαστή RealTek 8762dk, με 64KB RAM και 64M ROM μνήμη. Φέρει μπαταρία χωρητικότητας 230mAh που θέλει περίπου στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως, με χρόνο αναμονής τις 30 ημέρες όπως λέει η εταιρεία και 7 – 10 ημέρες χρήση. Το smartwatch συνδέεται με το κινητό σας μέσω της εφαρμογής Da Fit. Το Magic 4 δεν έχει ελληνικό μενού όπως θα δείτε και το βίντεο που σας έχω ετοιμάσει παρακάτω, αλλά καταλαβαίνει τα ελληνικά μια χαρά, οπότε εκεί δεν έχετε κανένα φόβο!

Τι χαρακτηριστικά υποστηρίζει το Kopet Magic 4? Κατ’ αρχάς έχει 20 sport modes. Υποστηρίζει παρακολούθηση του γυναικείου κύκλου, καταγράφει βήματα, θερμίδες, ύπνο, σας δείχνει ποιος σας καλεί, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, μηνύματα, ελέγχει τον music player του κινητού σας για να ακούτε μουσική, ελέγχει την κάμερα του κινητού, βλέπετε τον καιρό. Το Magic 4 έχει 2 παιχνίδια να παίξετε! Πράγματι, δεν σας κάνω πλάκα, έχει 2 παιχνιδάκια για να παίζετε όταν βαριέστε και σκέφτεστε πως να περάσετε την ώρα σας! Το ρολόι καταγράφει ακόμα παλμούς όλο το 24ώρο με δυνατότητα ειδοποίησης εάν αυξηθούν πολύ! Καταγράφει επίσης και την αρτηριακή σας πίεση, αλλά εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι να το έχουμε απλώς για να έχουμε ένα μπούσουλα. Μην παίρνετε την μέτρηση στο 100%, αλλά σίγουρα βοηθάει να ξέρετε εάν είστε μονίμως ψηλά. Το μενού έχετε δυνατότητα να το έχετε είτε σε κυκλική μορφή και πατάτε στο κέντρο το κουμπί για να μπείτε στο αντίστοιχο μενού ή σε μορφή πλέγματος.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει στα ελληνικά Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share, ενώ καλό είναι να γραφτείτε στο κανάλι και να πατήσετε αυτή την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο βίντεο ανέβει, γιατί έχω πολλά ακόμα να σας δείξω που δεν θα βρείτε αλλού Ελλάδα!

https://youtu.be/C4HTzldnJjg

 

 

Ώρα όμως να δούμε τον διαγωνισμό μας. Δώρο όπως είπαμε είναι το Kospet Magic 4. Ο διαγωνισμνός ξεκινάει σήμερα, 06/09 και θα κρατήσει μέχρι την άλλη κυριακή, 18/09/2022, 23:59:59. Δυνατότητα έχουν να πάρουν μέρος όλοι όσοι ζούνε Ελλάδα και Κύπρο. Για το πως, ακολουήστε τις οδηγίες από κάτω. Είναι εύκολο και μπορείτε καθημερινά να κερδίζετε συμμετοχές. Στο τέλος, το πρόγραμμα το ίδιο θα βγάλει τον/την νικήτρια.

Καλή επιτυχία σε όλους

Έχουμε νικητή! Όπως βλέπετε, είναι ο Giorgos K. Γιώργο, έχεις χρόνο μέχρι την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου να μου στείλεις τα στοιχεία σου να σου στείλω το δώρο σου. Εάν ο φίλος μας Γιώργος δεν τα στείλει, τότε το δώρο μπαίνει αυτόματα στο επόμενο giveaway και από ένα δώρο που θα έχει, θα γίνουν δύο!

Kospet Magic 4 Giveaway

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο