25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Δεν σου άρεσαν τα Windows 11!? Τότε έχεις 14400 λεπτά (10 ημέρες) να γυρίσεις πίσω στα Windows 10! Η αντίστροφη μέτρηση μόλις άρχισε…..!

Εάν οι ενημερώσεις διεπαφής χρήστη στα Windows 11 δεν είναι τελικά αυτό που ψάχνατε ή οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα είναι δύσκολο να την δεχθείτε, η Microsoft θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στα Windows 10 όπως ήταν. Προσοχή, θα έχετε ένα μάλλον σύντομο παράθυρο εάν θέλετε να το κάνετε.

Η προεπισκόπηση της Microsoft για Windows 11 είναι ήδη διαθέσιμη για τους Insiders. Η τελική κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει με νέα συστήματα αργότερα φέτος, όταν θα είναι διαθέσιμη ως δωρεάν αναβάθμιση για τους υπάρχοντες κατόχους υπολογιστών, αν και οι αυτόματες ενημερώσεις δεν θα προωθηθούν μέχρι το 2022.

Αυτό είναι σίγουρα αρκετός καιρός για να δείτε πώς θα αποδειχθεί το νέο λειτουργικό σύστημα εάν δεν είστε οι πρώτοι, αλλά μπορεί να υπάρχουν πράγματα που θα μπορείτε να εκτιμήσετε μόνο όταν το ελέγξετε μόνοι σας. Στο παρελθόν, μόλις αναβαθμίσατε σε μια νεότερη έκδοση των Windows, μένατε εκεί, πάπαλα! Τώρα, σύμφωνα με τις Συχνές Ερωτήσεις των Windows 11 που η Microsoft έχει παράσχει στους κατασκευαστές, λένε ότι θα είναι δυνατή η επαναφορά στα Windows 10.

Θαμμένο κάτω από αμέτρητα στρώματα ερωτήσεων σχετικά με τις αμφιλεγόμενες απαιτήσεις υλικού συστήματος για την αναβάθμιση – ή ακόμα και ποια είναι η διαφορά μεταξύ “ενημέρωσης” και “αναβάθμισης” – το έγγραφο αναφέρει:

Αφού εγκαταστήσετε την αναβάθμιση των Windows 11, υπάρχει περίοδος 10 ημερών όπου μπορείτε να επιστρέψετε στα Windows 10 διατηρώντας ταυτόχρονα αρχεία και δεδομένα που έχετε μαζί σας. Μετά τις 10 ημέρες θα χρειαστεί να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και να κάνετε μια «καθαρή εγκατάσταση» για να επιστρέψετε στα Windows 10.

Αυτό είναι σίγουρα 10 ημέρες περισσότερο από ό, τι πήρατε με μια αναβάθμιση από τα Windows 7 ή 8.x σε 10, αλλά δίνοντας στους χρήστες λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο να δοκιμάσουν μια τόσο σημαντική ανανέωση σε αυτό που μπορεί να είναι ένας καθημερινός υπολογιστής προγράμματος οδήγησης, φαίνεται ότι η Microsoft προσπαθεί να βιάσει μια απόφαση από τους χρήστες.

Αν βρείτε την κεντρική γραμμή εργασιών αφόρητη, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο παλαιότερο λειτουργικό σύστημα. Το μενού Ενημέρωση και ασφάλεια στις Ρυθμίσεις των Windows σάς επιτρέπει να επαναφέρετε το σύστημά σας στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10, με όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα που είχατε.

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι τα Windows 10 θα υποστηρίζονται με ενημερώσεις έως τον Οκτώβριο του 2025, και πιθανώς πέραν αυτού, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο πηγαίνει η χρήση των Windows 11. Το μενού “Έναρξη” όπως το γνωρίζετε (τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια) θα πρέπει να παραμείνει λίγο περισσότερο.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο