27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Διαθέσιμο το patch Αυγούστου στο Samsung Galaxy S20 FE 5G, 70+ κενά ασφαλείας

Η Samsung έχει διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στη διάθεση ενημερώσεων. Μάλιστα, τα πηγαίνει τόσο καλά που ορισμένες φορές κυκλοφορεί τα μηνιαία security patch του Android πριν και από τη Google.
Αν και παρουσίασε μικρή καθυστέρηση τον Ιούνιο, διότι επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών fix και βελτιώσεων για τις συσκευές της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επέστρεψε δυναμικά τον Ιούλιο.One UI 5.1 Samsung Galaxy S20 FE 4G Samsung Galaxy S20 FE 2022 coming Android 13 One UI 5.0 5GΤώρα, ξεκινάει το ίδιο δυναμικά και τον Αύγουστο. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το update στο Galaxy S20 FE LTE, κάνοντας το μοντέλο το πρώτο τηλέφωνο που λαμβάνει αυτήν την ενημέρωση.
Λίγες ημέρες μετά, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια διαθέτει το update Αυγούστου και στη 5G έκδοση του Fan Edition smartphone. Ξεκίνησε από τη Λατινική Αμερική και σιγά σιγά θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.
Το update έχει πάνω από 70 fix για κενά ασφαλείας που βρέθηκαν σε Galaxy smartphones και tablets, δεν περιέχει οποιοδήποτε νέο χαρακτηριστικό ή βελτίωση επιδόσεων, και ο αριθμός του firmware για το Samsung Galaxy S20 FE 5G είναι G781BXXS7HWG9.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο