20.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Δικό της κινητό gaming θα βγάλει η Qualcomm! Αυτά ξέρουμε μέχρι τώρα….

Η Qualcomm ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει σύνοδο κορυφής για την τεχνολογία την 1η Δεκεμβρίου, όταν θα ανακοινωθεί επίσημα ο επεξεργαστής Snapdragon 875. Ωστόσο, ο γίγαντας των κινητών τηλεφώνων φαίνεται να σχεδιάζει να εισέλθει στον τομέα των προϊόντων έξυπνου τηλεφώνου. Σύμφωνα με την DigiTimes, η Qualcomm θα συνεργαστεί με την Asustek για να κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τη δική του μάρκα.

Σύμφωνα με αναφορές, η Qualcomm σχεδιάζει να λανσάρει αυτό το τηλέφωνο παιχνιδιών πριν από το τέλος του 2020. Το τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 875 (δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη) και η εταιρεία και ο συνεργάτης smartphone της εταιρείας είναι η Asus, η οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει προϊόντα ROG όπως καθώς το Phone 3 έχει ισχυρή εμπειρία σε τομείς όπως η ψύξη κινητού τηλεφώνου.

Βάση με τα όσα μάθαμε εδώ στο iTechNews.gr, εάν τα νέα είναι πράγματι αληθινά, τότε η Qualcomm είναι πιθανό να επιλέξει να ξεκινήσει τον επεξεργαστή Snapdragon 875 στα δικά της προϊόντα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πρώτο smartphone της Qualcomm και την ακρίβεια των ειδήσεων. να επαληθευτεί.

Επιπλέον, ο γερμανός whistleblower @Roland Quandt δημοσίευσε την είδηση ότι το επερχόμενο τσιπ Qualcomm Snapdragon 875G διαθέτει και ένα μοντέλο Plus. Επιπλέον, υπάρχει ένα τσιπ Snapdragon 775G / SM7350, με κωδικό κωδικό “Cedros”.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο