25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Δημοφιλή καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας αυτό το καλοκαίρι

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και είτε ετοιμάζεστε για καλοκαιρινό ταξιδάκι είτε απλά θέλετε να ανανεώσετε τη συλλογή καλλυντικών σας για το αυτό το καλοκαίρι, σας έχουμε τις πιο δημοφιλείς προτάσεις προϊόντων κατάλληλα για την περιποίηση μαλλιών, σώματος και προσώπου αυτές τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες. Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και έπειτα ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr για να κάνετε τις online αγορές σας.

Δημοφιλή καλλυντικά σώματος για το καλοκαίρι

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Parfimo.gr θα βρείτε πάνω από 300 μάρκες καλλυντικών όπως diorestee laudernyxvictoria secretrevolution και πολλές άλλες.
Η φροντίδα του σώματος το καλοκαίρι δεν πρέπει να παραμελείται. Η ενυδάτωση του σώματος, για παράδειγμα, το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντική. Τα καθημερινά ντους, το κολύμπι στη θάλασσα, οι ακτίνες του ήλιου έχουν την τάση να αφυδατώνουν το δέρμα και να το ξηραίνουν, γι’αυτό και χρειάζεται την κατάλληλη ενυδάτωση με λοσιόν ή κρέμες σώματος. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς είναι οι Davidoff Cool Water, Nivea Q10 Firming + Bronze με την οποία μπορείτε να απολαύσετε μια πιο σφριγηλή και μαυρισμένη επιδερμίδα, Garnier Body Superfood 48h Nutri-Glow Cream Vitamin C και Elizabeth Arden Green Tea μια κρέμα σώματος με ένα πολύ φρέσκο άρωμα πράσινου τσαγιού. Εκτός από την ενυδάτωση του σώματος η προστασία από τις UV ακτίνες του ήλιου είναι εξίσου και αν όχι και ακόμα πιο σημαντική όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και ολόχρονα. Ένα αντηλιακό και ένα σπρέι μαυρίσματος αν σας αρέσει να κάνετε ηλιοθεραπεία είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Τα πιο δημοφιλή δεν θα εκπλαγείτε ότι είναι από τις μάρκες Garnier και PIZ BUIN. Ποντάρετε στο αδιάβροχο αντηλιακό mist σώματος Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Invisible Protection Mist SPF50+ , το Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Spray SPF50+ κατάλληλα για όλοι την οικογένεια, το λάδι μαυρίσματος PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Oil Spray και το αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι PIZ BUIN Instant Glow Spray SPF15 και είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε σε μια απλώστρα στην παραλία με το κοκτέιλ σας στο χέρι.

Must have καλλυντικά προσώπου για το καλοκαίρι

Η προστασία του προσώπου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου τις καλοκαιρινές ημέρες είναι εξαιρετικά σημαντική και για αυτό χρειάζεστε τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Το αντηλιακό χειμώνα-καλοκαίρι πρέπει να είναι ο καλύτερος σας φίλος και να μην το αποχωρίζεστε ποτέ! Επιλέξτε για παράδειγμα την αντηλιακή κρέμα κατά των χρωστικών κηλίδων Nivea Sun Dark Spot Control Sun Fluid SPF50+, το Garnier Ambre Solaire Super UV Over Makeup Protection Mist SPF50, το οποίο είναι κατάλληλο για εφαρμογή πριν και μετά το μακιγιάζ και το αντηλιακό τζελ προσώπου Heliocare 360° Oil-Free SPF50. Εάν σας αρέσει το μακιγιάζ και θέλετε να κάνετε ένα όμορφο, μοναδικό summer look αλλά δε θέλετε να επιβαρύνετε το δέρμα σας με makeup, πούδρες και concealer μπορείτε να δοκιμάσετε τα αντηλιακά με χρώμα, που τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Εάν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει ΒΒ κρέμα, αυτού του τύπου αντηλιακά θα γίνουν τα αγαπημένα σας για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού όταν θέλετε να νιώθετε φρέσκοι και φυσικοί. Δύο τέτοια must have αντηλιακά προϊόντα είναι το Heliocare Color Gelcream με SPF50, το οποίο υπάρχει σε δύο αποχρώσεις – Brown & Light και το Avene Sun Tinted Fluid SPF50+. Μια ακόμα πιο εύκολη λύση για να δώσετε στην επιδερμίδα σας μια μαυρισμένη απόχρωση χωρίς να χρειάζεται όμως να εκτεθείτε στον ήλιο είναι τα προϊόντα self tan όπως οι Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Face Drops, τις οποίες μπορείτε είτε να εφαρμόσετε μόνες τους είτε να αναμείξετε με την κρέμα προσώπου σας και ο ορός self tan προσώπου Lancaster 365 Sun Gradual Self Tan Serum, ο οποίος σε αντίθεση με τις σταγόνες χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα σε στεγνό, καθαρό δέρμα. Με τη χρήση ενός self tan προσώπου μπορείτε να δώσετε στο δέρμα σας μια πιο υγιή, μαυρισμένη, φυσική όψη χωρίς την εφαρμογή μακιγιάζ και την έκθεση στον ήλιο.

Μην ξεχνάτε τη φροντίδα των μαλλιών από τις ακτίνες του ήλιου

Εκτός από τα καλλυντικά προσώπου στο Parfimo.gr θα βρείτε και καλλυντικά για περιποίηση μαλλιών πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο – κάτι που είναι εξίσου σημαντικό για τη διατήρηση των μαλλιών υγιή, αναζωογονημένα και ενυδατωμένα! Μερικά από τα πιο δημοφιλή καλλυντικά στην ιστοσελίδα, με βάση τις κριτικές των πελατών είναι το Wella Professionals SP After Sun Fluid, το οποίο αναπλάθει εντατικά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά την έκθεση στον ήλιο. Τα μαλλιά σας ανακτούν τη λάμψη, τη δύναμη και την υγιή εμφάνισή τους. Η μάσκα ανάπλασης Goldwell Dualsenses Sun Reflects 60Sec αποτρέπει τη φθορά των μαλλιών από τον ήλιο, το χλώριο και το αλμυρό νερό, προστατεύει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών. Αυξάνει την αντοχή των μαλλιών και επαναφέρει την υγιή λάμψη και ελαστικότητα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό αξίζει να αναφέρουμε την κρέμα προστασίας μαλλιών Tigi Copyright Total Sun Care & Glow Beach Waves. Μια κρέμα μαλλιών κατάλληλη για τη δημιουργία του αγαπημένου όλων beach look με κυματιστά μαλλιά. Η κρέμα αυτή παρέχει θρέψη και προστασία, αυξάνει τη φυσική λάμψη, αφήνει τα μαλλιά μεταξένια λεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και δε χρειάζεται ξέπλυμα.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας φέτος το καλοκαίρι είτε ένα κοσμοπολίτικο νησί, είτε camping η αντηλιακή σας φροντίδα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Περιηγηθείτε την τεράστια συλλογή του Parfimo.gr και επιλέξτε τα αγαπημένα σας καλλυντικά προσώπου, μαλλιών και σώματος, τα οποία θα σας συνοδέψουν στις φετινές σας διακοπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο