Με δύο πακέτα έρχεται στην Ελλάδα η Disney+ στις 14 Ιουνίου, ενώ αύριο, Δευτέρα, γίνεται η επίσημη παρουσίαση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το πρώτο θα είναι ακριβότερο, στα 8,99 ευρώ, και πρόκειται για την υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις. Το δεύτερο πακέτο θα είναι φθηνότερο κατά 1 ευρώ και θα περιλαμβάνει διαφημίσεις τουλάχιστον τεσσάρων λεπτών ανά ώρα σε κινηματογραφικές ταινίες και σειρές.
[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]
Η πολιτική ενσωμάτωσης διαφημίσεων περιλαμβάνεται στη νέα πολιτική της πλατφόρμας της Disney+ και για τις Ηνωμένες Πολιτείες από το φθινόπωρο. Διαφημίσεις στα πακέτα της στις ΗΠΑ έχει και η HBO, ενώ κάτι αντίστοιχο σχεδιάζεται και στο Netflix, που διαπιστώνει τις επιπτώσεις του σφοδρού ανταγωνισμού στις πλατφόρμες, με μείωση των συνδρομητών του παγκοσμίως από το τέλος του προηγούμενου έτους.
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.
Unpackman