36 C
Athens
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

DJI Mavic Air – Ένα φορητό 4K αναδιπλούμενο drone με φοβερά χαρακτηριστικά, τώρα από το TomTop σε μοναδική τιμή και χωρίς τελωνείο (περιέχεται και κουπόνι)!

Πιστεύω να θυμάστε ότι σας έχω πει αναφορικά για το TomTop, ότι εάν παραγγείλετε κάτι από Κίνα και γράψετε στα σχόλια ότι θέλετε να σας έρθει με customs free τρόπο, σας το στέλνουν έτσι, χωρίς καμία έξτρα χρέωση! Οπότε τολμήστε το και δεν θα χάσετε! Γιατί σας βρήκα δύο πολύ φοβερές προσφορές που έχει το μαγαζί που με το κουπόνι που σας βρήκα, είναι αχτύπητες! Η προσφορά που σας βρήκα είναι για το εντυπωσιακό DJI Mavic Air, ένα φορητό 4K αναδιπλούμενο drone με φοβερά χαρακτηριστικά!

Η DJI στην προσπάθεια της να καλύψει το αγοραστικό κενό ανάμεσα στο Spark και το Mavic Pro, μας παρουσίασε ένα καινούργιο μοντέλο, το DJI Mavic Air. Το νέο drone συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων που αναφέραμε. Έτσι διατηρεί το μικρό μέγεθος και το βάρος του Spark, ενώ είναι αναδιπλούμενο όπως το Mavic Pro, αλλά όπως είπαμε κατά 41% ​​ελαφρύτερο.

Ο σχεδιασμός του DJI Mavic Air είναι αρκετά ελκυστικός και όμορφος. Όπως και ο Mavic Pro, το DJI Mavic Air μπορεί να πετάξει άνετα και πολύ. Χάρη στους πτυσσόμενους έλικες, η μεταφορά του είναι εύκολη, απλή και ασφαλής. Ξεδιπλώνεται γρήγορα όταν θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε, ενώ προσφέρει ένα πολύ μεγάλο φάσμα λειτουργιών, δίνοντας την ευκαιρία στον χειριστή του να κάνει πάρα πολλά πράγματα! Το καλό με το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ότι επειδή είναι κάτι ανάμεσα στα Spark και Mavic Pro, η επιλογή του είναι ίσως η καλύτερη από πολλές απόψεις, ειδικότερα εάν δεν είστε 100% σίγουρος για το τι θέλετε ακριβώς από το drone ή δεν είστε σίγουρος για τις δυνατότητές σας. Αυτό και μόνο είναι ένα πολύ δυνατό στοιχεία που σίγουρα θα το κάνει πολύ δημοφιλή ανάμεσα στα άλλα drone και στους χρήστες αυτών.

Όπως σας είπαμε είναι αναδιπλούμενο, πράγμα που σημαίνει ότι όταν διπλωθεί οι διαστάσεις του γίνονται μόλις 168 x 83 x 49 mm. Μεταφέρετε πανεύκολα, ξεδιπλώνει σε δευτερόλεπτα ενώ το τηλεχειριστήριο που έχει, χρησιμοποιεί την οθόνη ενός smartphone για να μπορέσετε να πετάξετε καλύτερα το drone. Σαν διαδικασία είναι πανεύκολη, με άμεση ανταπόκριση στις εντολές που του δίνεται, ενώ όταν είναι πλήρως φορτισμένη η μπαταρία του ισχύος 2375 mAh με 11,55 βολτ, μπορεί να πετάξει έως και 21 λεπτά! Σαν βάρος είναι πολύ ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 430 γραμμάρια.

Το DJI Mavic Air θα το βρείτε σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο. Το αν θα υπάρξουν και άλλα χρώματα στο μέλλον, αυτό δεν είναι ακόμη γνωστό. Η εμβέλεια του πομπού είναι στα 5 χιλιόμετρα. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, το DJI Mavic Air διαθέτει εσωτερική μνήμη 8 GB, οπότε δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε μια κάρτα SD μαζί σας. Η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει στον αέρα σε ιδανικές συνθήκες, στην αθλητική λειτουργία, είναι 68,4 km/h. Εάν είστε κάτοχος κάποιου DJI Goggles, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί με το DJI Mavic Air, ώστε να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία πτήσης.

Το DJI Mavic Air διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, αναγνωρίζοντας εμπόδια ακόμα και εάν είναι κάτω από αυτό και πίσω του! Εάν χρειαστεί μπορεί να σταματήσει αυτόματα για να αποφευχθεί μια σύγκρουση. Επίσης χάρις το διπλό σύστημα GPS (GPS / GLONASS) που βοηθάει καλύτερα τον πιλότο, μπορεί να το σταθεροποιήσει στον αέρα στο δευτερόλεπτο. Αυτό βοηθά τον πιλότο να πετάξει ασφαλέστερα το drone. Επίσης το σύστημα αυτό επιτρέπει στο drone να διατηρήσει τη δική του θέση και υψόμετρο. Στο κάτω μέρος του, υπάρχει επίσης ένα σύστημα εντοπισμού θέσης, το οποίο κάνει την ίδια δουλειά αν έχετε κακή ή καθόλου λήψη GPS. Επιπλέον, οι απογειώσεις και οι προσγειώσεις είναι ασφαλέστερες χάρη στο σύστημα VPS.

Η DJI χαρακτηρίζετε για το έξυπνο λογισμικό που έχει στα drones της, οπότε και το DJI Mavic Air δεν θα μπορούσε να διαφέρει σε αυτό. Χάρις τους έξυπνους τρόπους πτήσης, ο πιλότος έχει ελάχιστη δουλειά να κάνει και μπορεί άνετα να επικεντρωθεί στην λήψη εκπληκτικών αεροφωτογραφιών. Η λειτουργία ActiveTrack σάς επιτρέπει να φιλτράρετε και να παρακολουθείτε αυτόματα έναν στόχο. Υπάρχει και πάλι η λειτουργία γρήγορης λήψης. Εδώ θα συναντήσετε 4 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, οι οποίοι επιτρέπουν μεγάλες και απλές λήψεις. Το Quickshot έχει τις εξής λειτουργίες: Αστεροειδή (νέα), Boomerang (νέα), Drone, Rocket, Circle και Helix. Η λειτουργία TapFly είναι επίσης ενσωματωμένη. Οι πολλοί έξυπνοι τρόποι πτήσης βοηθούν τον πιλότο να τραβήξει εκπληκτικά εναέρια πλάνα. Οι έξυπνοι τρόποι πτήσης αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας και είναι είναι κατάλληλοι ακόμα και για τους αρχάριους.

Όπως και το DJI Spark, το DJI Mavic Air έχει μια λεπτότερη έκδοση του τηλεχειριστηρίου του Mavic Pro. Χωρίς την οθόνη LCD, η εμφάνιση του είναι σχεδόν ίδια. Σαν οθόνη μπορεί να χρησιμοποιήσει το κινητό σας ή μέσω mounts να συνδέσετε ένα tablet. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του τηλεχειριστηρίου το κάνει, όπως και το DJI Mavic Air, πανεύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Οι λαβές και οι κεραίες μπορούν να διπλωθούν μέσα και έξω. Το τηλεχειριστήριο του Spark και του Mavic Pro είναι τόσο όμορφο και χρήσιμο. Θα πρέπει να γνωρίσετε ότι το DJI Mavic Air μπορείτε επίσης να ελέγξετε τι κινήσεις του και με χειρονομίες!

Με το DJI Mavic Air , οι Κινέζοι κατάφεραν να συνδυάσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο ναυαρχίδων τους: συμπαγές και ελαφρύ όπως το Spark, εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνολογία όπως το Mavic Pro. Το Mavic Air σίγουρα κάνει μία πολύ ισχυρή εντύπωση. Έτσι παρά τις μικρές διαστάσεις του, το drone μπορεί να τραβήξει φοβερές φωτογραφίες με την 12 megapixel κάμερα που έχει ή να τραβήξει εντυπωσιακά 4K βίντεο. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να αγοράσουμε την απλή έκδοση του DJI Mavic Air, χωρίς φόβο τελωνείου με τον εκπτωτικό κωδικό AIR939, στα $939 (€779.37) ή μπορείτε να αγοράσετε την Combo έκδοση που περιέχει πολλά έξτρα,επίσης χωρίς τον φόβο τελωνείου, που με τον εκπτωτικό κωδικό AIR939, η τιμή πέφτει στα $1159 (€961.97). Επωφεληθείτε από αυτή την μοναδική προσφορά για να κάνετε δικό σας το φοβερό DJI Mavic Air!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο