27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Είναι Θέμα Ακουστικής. Mifo FiiTii Hifi Air 2… ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΝΑΙ… Είναι Θέμα Ακουστικής γιατί ήρθαν στα χέρια μας από την γνωστή εταιρία κατασκευής ποιοτικών ακουστικών η νέα σειρά της Sub brand της τα FiiTii Hifi Air 2… και πάμε να δούμε βιντεάκι “ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ” αλλά και να δούμε τα χαρακτηριστικά τους πριν το Review που θα βγει μετά από ένα εύλογο διάστημα δοκιμής.
Να πω όμως πως ήδη τα φοράω μια εβδομάδα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μιας και ANC, Transparency mode, μηδενική καθυστέρηση, ποιότητα ήχου πραγματικά από τις καλύτερες κι αυτό λόγω του οπλισμού 1ΒΑ που έχουν τα “ακριβά” που έχω εγώ (έχει δυο τύπους ένα μόνο με δυναμικό οδηγό  και το ακριβότερο με δυναμικό οδηγό + οπλισμό 1ΒΑ) ο οποίος ρυθμίζει τον ήχο ώστε να είναι πάντα στις σωστές συχνότητες σε μπάσα – πρίμα και μεσαία με αποτέλεσμα όταν ακούς μουσική να είναι πραγματικά απόλαυση!!!

Αυτά όμως θα τα πούμε κι αναλυτικότερα στο review μας… και πάμε να δούμε που μπορείτε να τα βρείτε (μου έχουν έρθει από το official κατάστημα της FiiTii ) αλλά και το βιντεάκι της αποσυσκευασίας

FiiTii Hifi Air 2 από το official κατάστημα της FiiTii: https://bit.ly/3Za2vSq
και από το από το official κατάστημα της στο AliExpress: https://bit.ly/3YWH3Rh

BT 5.3: Η προηγμένη έκδοση για την καλύτερη ασύρματη συχνότητα.
ANC: Ενεργή ακύρωση θορύβου
Transparency mode: Ο ήχος περιβάλλοντος είναι επίσης απαραίτητος μερικές φορές.
Καθαρή κλήση ENC: Ο ψηφιακός αλγόριθμος διπλού μικροφώνου μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος και λαμβάνει την ανθρώπινη φωνή.
Αποκωδικοποίηση ήχου 24 bit: Ενημερώθηκε σε έξοδο χωρίς απώλειες, βελτιωμένη σε διάφορα είδη μουσικής.
Αδιάβροχα IPX7
25 ώρες αναπαραγωγής: Έως και 5 ώρες κάθε πλήρη φόρτιση με επιπλέον 20 ώρες αναμονής στη θήκη φόρτισης.

2

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο