Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση και την εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο», για το εμβόλιο της Pfizer, τόνισε η πλειοψηφία, το 85% με 90% δεν αισθάνθηκε απολύτως τίποτα. Όπως ανέφερε, κάποιοι αισθάνθηκαν έναν πονοκέφαλο ελαφρύ ο οποίος διήρκησε για δύο 24ωρα και ίσως κάποια δέκατα έως 37.5.
«Σε όλα τα εμβόλια υπάρχει τοπικός πόνος για 10 ημέρες»
Όσο για το εμβόλιο από την Astrazeneca, σημειώθηκαν πυρετοί μέχρι 39 για δύο 24ωρα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα παρά μόνο κάποιες μυαλγίες στο σώμα. «Είναι θέμα οργανισμού», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως σε όλα τα εμβόλια υπάρχει τοπικός πόνος για 10 ημέρες στο σημείο όπου έγινε ο εμβολιασμός.
«Μετά όμως, από τρία 24ωρα η πλειοψηφία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι θέμα οργανισμού για το πώς θα αντιδράσει κάποιος, όχι θέμα ηλικίας», σημείωσε η κυρία Παγώνη, επαναλαμβάνοντας πως το σύμπτωμα είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να γεννά ανησυχία.
«Όλοι συνειδητοποίησαν πλέον ότι για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια, πρέπει να εμβολιαστούμε γιατί αυτό είναι το πρώτο όπλο που έχουμε και μετά είναι οι θεραπείες και τα φάρμακα», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας
, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση (
) στο κανάλι μου.
Unpackman
