27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Επιτέλους ένα αναδιπλούμενο με τιμή στα €390, όμως…

Η ZTE ανακοίνωσε το ZTE Libero Flip, ένα clamshell αναδιπλούμενο, με τιμή μόλις ¥63,000 (€390). Η τιμή είναι απίστευτη όμως η συσκευή θα κυκλοφορήσει από τις 29 Φεβρουαρίου, μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας, ενώ ίσως κυκλοφορήσει αργότερα στην Κίνα σαν ZTE Nubia Flip. Δεν έχουμε πληροφορίες για κυκλοφορία στην Ευρώπη και το βλέπουμε κάπως δύσκολο, κάτι που είναι πολύ κρίμα αφού και δυνατό hardware έχει και τιμή κόλαση διαθέτει.

Η συσκευή έρχεται με μια OLED οθόνη 6.9 ιντσών, ανάλυσης 2790×1188, ενώ στην εξωτερική πλευρά θα βρούμε στρογγυλή οθόνη 1.43 ιντσών και ανάλυσης 466×466. Η εξωτερική οθόνη θυμίζει πολύ αυτή που έχουν τα smartwatches, τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση και είναι ότι πρέπει για ειδοποιήσεις και πολύ βασικές λειτουργίες. Σε αυτή θα μπορεί ο χρήστης να τραβήξει selfies, να ηχογραφήσει, να απαντήσει σε κλήσεις και να ελέγξει την μουσική του, ενώ φυσικά θα μπορεί να δει και τις ειδοποιήσεις του.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας, το ZTE Libero Flip έρχεται με αισθητήρα 50MP για την βασική κάμερα, ενώ δίπλα του θα έχει έναν 2MP αισθητήρα για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου στα πορτρέτα. Στην εσωτερική πλευρά έχουμε selfie κάμερα στα 16MP.

Στο εσωτερικό της συσκευής χτυπάει ο Snapdragon 7 Gen 1, που είναι ένα ιδιαίτερα καλό chipset για την κατηγορία του, αρκετό για τις περισσότερες διεργασίες που μπορεί να τρέξει κάποιος σε ένα smartphone. Από μνήμη έχει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η μπαταρία του είναι στις 4.310mAh και φορτίζει στα 33W, με Quick Charge 4+ ή Power Delivery 3.0. Χρειάζεται 73 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Στο Power Button βρίσκεται και ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ διαθέτει και NFC.

Σε αυτά τα χρήματα κυριολεκτικά δεν έχει ανταγωνισμό, τόσο από χαρακτηριστικά πόσο μάλλον για μια αναδιπλούμενη συσκευή. Σίγουρα θα θέλαμε να την δούμε και στην Ευρώπη, όμως η ZTE περνάει τα ίδια προβλήματα με την Huawei και θα είναι πολύ δύσκολο να έρθει στα μέρη μας.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο