18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Έρχεται νέο χαρακτηριστικό στη MIUI – Ελευθερώστε χώρο στο κινητό σας

Αύριο είναι παρασκευή και όπως κάθε παρασκευή βγαίνει καινούργια έκδοση Developers MIUI. Συγκεκριμένα αύριο είναι η 364η εβδομάδα ενημέρωσης, που θα φέρει ένα εντελώς νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή Άλμπουμ – Πως να ελευθερώσετε χώρο στο κινητό σας από φωτογραφίες που δεν θέλετε.

Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείτε να σαρώσετε γρήγορα τις φωτογραφίες που έχετε στο κινητό σας και ν’ ανακαλύψετε άχρηστες φωτογραφίες ή screenshots, μειώνοντας έτσι τον χώρο που καταλαμβάνουν στο κινητό σας, κάτι πάρα πολύ χρήσιμο ειδικά για κινητά που έχουν μικρό αποθηκευτικό χώρο, που σίγουρα είναι πολύτιμος για εσάς.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία του άλμπουμ. Όταν είναι ενεργοποιημένο, μπορείτε να φιλτράρετε τις τοπικές εικόνες HD, σύμφωνα με τις αρχικές εικόνες που έχουν αποθηκευτεί στο σύννεφο και να διαγράψετε τα στιγμιότυπα που δεν χρειάζεστε πια.

Κατά συνθήκη, το MIUI θα επιλέξει μόνο μία ή δύο από τις πιο σημαντικές ενημερώσεις για κάθε προ-δημοσίευση.

Δείτε επίσης: Xiaomi Mi7 – Θα το δούμε πρώτη φορά τέλη Φεβρουαρίου!? Δείτε τι μάθαμε αποκλειστικά μόνο στο itechnews.gr!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο