22.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Θέλετε να δείτε πορνό μέσω διαδικτύου……ταυτότητα παρακαλώ!

Σίγουρα, τουλάχιστον ο αρσενικός πληθυσμός του site, είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον μία φορά έχει επισκεφτεί κάποιο πιο πονηρό site. Εξάλλου με την έλευση του διαδικτύου, η επίσκεψη σε τέτοια site είναι πια πανεύκολη, ενώ βρίθει κιόλας σε αριθμό! Απ ‘ότι φαίνεται όμως όλα αυτά σύντομα θ’ αλλάξουν και θα γίνουν πιο αυστηρά τα πράγματα!

Σε λίγο καιρό και ξεκινώντας από την Μεγάλη Βρετανία, όταν κάποιος θα θέλει να μπει σ’ ένα site, πχ όπου έχει πορνό, και θα πρέπει να πιστοποιήσει ότι είναι ενήλικας, η διαδικασία θα είναι πιο σύνθετη απ’ ότι μέχρι στιγμής.

Έτσι μην περιμένετε να δείτε το γνωστό pop-up παραθυράκι που απλώς θα σας ρωτάει εάν είστε ενήλικας ή όχι, στο οποίο απλώς πατούσες το ΝΑΙ και αυτό ήταν, ανεξάρτητα εάν εσύ δεν ήσουν. Πλέον η αντίστοιχη διαδικασία θα σου ζητάει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που θα υποδηλώνει ότι πράγματι είσαι ενήλικας. Αυτό θα μπορούσε να είναι είτε το διαβατήριο σου ή κάποιο αριθμό κινητού, μέσω του οποίου θα δημιουργείται λογαριασμός, που αφού πιστοποιηθούν τα στοιχεία ότι είναι σωστά, να ενεργοποιείται!

Εάν πάλι νομίζετε ότι τα sites δεν θα ακολουθήσουν τον κανόνα αυτό, κάνετε λάθος, καθότι η μη συμμόρφωση με αυτή την οδηγία θα σημαίνει μεγάλα χρηματικά πρόστιμα. Μάλιστα για την Μεγάλη Βρετανία απ’ όπου ξεκινάει η διαδικασία αυτή τον Απρίλιο, τα πρόστιμα αναμένονται να ξεκινάνε από τις 250000 λίρες.

Δείτε επίσης: Η Chuwi παρουσιάζει το νέο GBOX και σας καλεί να γίνετε ο σχεδιαστής του!

Μάλιστα όποιο site δεν τηρεί τους κανόνες θα δέχεται και το ανάλογο πρόστιμο, το οποίο στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα το ξεκινήσει το Απρίλιο, θα είναι στις 250.000 λίρες. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες αυτή την τακτική.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο