25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις σελίδες του Facebook! Εξαφανίζεται το κουμπί Like αλλά και άλλα πολλά….!

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σχεδιαστικά στοιχεία του Facebook είναι το κουμπί like, αλλά η εταιρεία θα το καταργήσει σύντομα στις Facebook Pages.

Ξεκινώντας σήμερα με έναν απροσδιόριστο αριθμό σελίδων, θα υπάρχει μια νέα σχεδίαση, μια ειδική ροή ειδήσεων, μια μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και πολλά άλλα που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας.

Η πιο σημαντική αλλαγή με αυτήν την ανανέωση είναι η αφαίρεση του κουμπιού “like” και “like count”, κάτι που είναι αρκετά σοκαριστικό, δεδομένου ότι το κουμπί like είναι χαρακτηριστικό των Facebook για πάνω από μια δεκαετία.

Το Facebook λέει ότι αυτό θα βοηθήσει τους διαχειριστές σελίδων να πάρουν μια καλύτερη ιδέα για την πραγματική βάση των θαυμαστών τους, κάτι που έχει νόημα. Υπάρχουν τόνοι σελίδων που μου άρεσαν πριν χρόνια, αλλά έχω να τις επισκεφτώ από τότε!

Αντ ‘αυτού, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να παρακολουθούν σύντομα τις Σελίδες και οι Σελίδες θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν τους λογαριασμούς. Οπτικά, οι σελίδες θα λαμβάνουν μια ανανέωση, την οποία το Facebook λέει ότι θα διευκολύνει τους οπαδούς να βλέπουν βιογραφικά και δημοσιεύσεις.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις σελίδες του Facebook! Εξαφανίζεται το κουμπί Like αλλά και άλλα πολλά....!

Οι σελίδες στο Facebook θα λαμβάνουν επίσης τη δική τους ροή ειδήσεων, όπου θα βλέπουν αναρτήσεις και ενημερώσεις από τους λογαριασμούς που ακολουθούν. Τα σχόλια από τις σελίδες θα εμφανίζονται στην κορυφή των τμημάτων σχολίων και θα υπάρχει ένα κουμπί παρακολούθησης δίπλα σε αυτά τα σχόλια. Θα υπάρχει επίσης μια συνάρτηση Q&A που οι διαχειριστές σελίδων θα μπορούν να χρησιμοποιούν για καλύτερη αναζήτηση ερωτήσεων από τους θαυμαστές.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στις σελίδες του Facebook! Εξαφανίζεται το κουμπί Like αλλά και άλλα πολλά....!

Τέλος, η διαχείριση σελίδας θα αποκτήσει λίγη λειτουργικότητα Οι διαχειριστές θα μπορούν να επιλέγουν με ακρίβεια ποιες ενότητες (Insights, Ads, Content και Community Activity & Messages) θα μπορούν να ελέγχουν από το κάθε άτομο. Επιπλέον, το Facebook λέει ότι βελτιώνει επίσης τον εντοπισμό ρητορικής μίσους και πλαστοπροσωπίας, καθώς και βίαιο, σεξουαλικό και ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Συνεχίζει επίσης να δίνει επαληθευμένα σημάδια ελέγχου για να βοηθήσει στην πλαστοπροσωπία.

Όλες αυτές οι αλλαγές προφανώς θα κυκλοφορήσουν σήμερα, με μια ευρύτερη διάθεση τους ερχόμενους μήνες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο