15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Exynos Samsung Galaxy S10+: Το Magisk τα κατάφερε και έγινε root!

Το αρχικό smartphone Samsung Galaxy S κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010 με οθόνη 470p, 512MB μνήμης RAM και Exynos 3 SoC. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 9 ετών, η Samsung έχει εργαστεί για τη βελτίωση των διαφόρων εξαρτημάτων υλικού, όπως και για την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι την απελευθέρωση των Galaxy S10, Galaxy S10e και Galaxy S10+, τις τρεις τελευταίες ναυαρχίδες που μας παρουσίασε πριν λίγο καιρό η εταιρεία. Οι λάτρεις που αγόρασαν το smartphone περιμένουν έναν τρόπο να εισέλθουν στο τηλέφωνο και αυτή την εβδομάδα το μοντέλο Exynos έχει επίσημα γίνει root από το γνωστό μας Magisk.

Η παρουσίαση των νέων smartphones Galaxy S10 ήταν αρκετά εντυπωσιακή και για τη Samsung. Αρχικά, η υποδοχή φαινόταν να είναι ανάμεικτη, με μερικούς να αναφέρουν ότι οι προ-καταχωρίσεις ήταν χαμηλότερες από αυτές του Galaxy S9 του περασμένου έτους. Βέβαια στο τέλος επιβεβαιώθηκε ότι οι πραγματικές προπαραγγελίες ήταν ελαφρώς υψηλότερες. Αυτό, μαζί με την πρόσφατη τάση του wallpaper που συνδυαζόταν με την εγκοπή της κάμερας, έδωσε μεγάλη προσοχή στα τρία νέα smartphones της Samsung. Και δικαίως, αφού το Galaxy S10 να κάνει τόσο καλά πράγματα.

Αλλά όπως αναφέρθηκε, υπήρξαν πολλοί λάτρεις που περιμένουν έναν τρόπο να μπορέσουν να κάνουν root το νέο τρίο των συσκευών. Στα φόρουμ του Galaxy S10+, κάποιος ανέφερε κάποια στιγμή ότι μάλλον σύντομα θα δούμε μία λειτουργική έκδοση TWRP, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το κινητό. Εάν λοιπόν θεωρήσουμε σαν δεδομένο αυτό, το μόνο που έμενε πια είναι εάν κάποια εφαρμογή έδινε πρόσβαση root στο κινητό. Και φυσικά αυτή την δουλειά δεν θα μπορούσε να την κάνει καλύτερα άλλο από το Magisk. Ευτυχώς λοιπόν που ο XDA αναγνωρισμένος Developer και Contributor topjohnwu βγήκε και αγόρασε ένα Exynos Galaxy S10 + για αναπτυξιακούς σκοπούς.

Deal of the day: dodocool 8GB Hi-Fi Music Player + Kodak Micro SD Card 256GB – Ακούστε άπειρες ώρες μουσική σε απίστευτα χαμηλή τιμή χάρις τις χαμηλές τιμές του Cafago!

Μαζί με την επεξεργασία για root σε Android Q , ο John εργάζεται για την προετοιμασία του Magisk για τα smartphones της Samsung. Αργά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε ότι ήταν σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση root στο S10+. Λέει ότι για να λειτουργήσει αυτό, έπρεπε να γίνουν άμεσες τροποποιήσεις στο διαμέρισμα του συστήματος και του vendor. Ωστόσο, σήμερα το πρωί ο ίδιος έγραψε ένα tweet ότι κατά τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης, μια νέα μέθοδος του ήρθε σαν ιδέα στο κεφάλι να χρησιμοποιήσει, που δεν θα απαιτούσε όλα αυτά τα μπαλώματα.

Τίποτα δεν έχει κυκλοφορήσει μόλις τώρα, αλλά είναι υπέροχο να δούμε πόση πρόοδος έχει ήδη γίνει.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο