27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Φήμες λένε πως έρχεται συλλογή παλαιότερων GTA videogames για όλες τις πλατφόρμες

Εκπληκτικά νέα για τους φίλους της δημοφιλούς σειράς της Rockstar Games.
Μπορεί να περιμένει όλος ο κόσμος το οποιοδήποτε νέο για το GTA 6, αλλά η Rockstar Games φαίνεται πως ετοιμάζει μια συλλογή με μερικά από τα πλέον θρυλικά παιχνίδια από το παρελθόν της σειράς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, η γνωστή εταιρεία δουλεύει σε μια συλλογή που θα περιλαμβάνει remakes των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas για κυκλοφορία σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, αλλά και κινητά με λειτουργικό iOS και Android.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για χρήση της Unreal Engine και μια μείξη παλαιότερων και σύγχρονων γραφικών, καθώς και αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήστη. Την ευθύνη του project φαίνεται πως έχει η Rockstar Dundee (πρώην Ruffian Games), την οποία και η Rockstar Games εξαγόρασε τον περσινό Οκτώβριο και δουλεύει και πάνω στις new-gen εκδόσεις του GTA V για τα PS5 και Xbox Series X/S.

Η κυκλοφορία της συλλογής αναμένεται κάπου στον Οκτώβριο με Νοέμβριο για τις κονσόλες, ενώ οι εκδόσεις για PC και κινητά θα ακολουθήσουν το 2022.

Αναμένουμε οτιδήποτε νεότερο με αγωνία.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο