25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Φήμες | Το Motorola Moto G Pure θα κυκλοφορήσει με “μπαταρία 2 ημερών”, χαμηλού επιπέδου MediaTek SoC και τιμή στα 300$

Αυτή τη στιγμή φημολογείται ότι η Motorola θα φέρει πίσω την υπο-μάρκα Pure, μεταφέρνοντάς τη στη σειρά Moto G αυτή τη φορά. Το όνομα μπορεί να δώσει την εντύπωση αφαιρεμένων προδιαγραφών για μια βασική εμπειρία smartphone, κάτι που, όπως συμβαίνει, ενισχύεται στις τελευταίες διαρροές του – με μια σημαντική εξερχόμενη λεπτομέρεια.

Το υποτιθέμενο “Moto G Pure” έχει τώρα ορισμένες εκδόσεις πριν από την κυκλοφορία, χάρη στην OnLeaks, έναν διάσημο διαρρέοντα που έκανε πρεμιέρα σε συνεργασία με τον τελευταίο συνεργάτη του στο blog Zouton με υψηλής ποιότητας εικόνες 360 μοιρών και βίντεο από το υποτιθέμενο επερχόμενο τηλέφωνο Motorola.

Έτσι αποκαλύπτει ότι το G Pure έχει πράγματι έναν πολύ απλό σχεδιασμό, κοινό για τη σειρά του, με μια ομαλή, πιθανότατα πλαστική πλάτη χωρίς διακοπή από ένα λογότυπο OEM που μπορεί να φιλοξενεί ή ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και σχετικά περιορισμένη καμπούρα κάμερας για όχι περισσότερους από 2 φακούς.

Οι OnLeaks και Zouton ισχυρίζονται επίσης ότι η οθόνη που εμφανίζεται είναι ένα πάνελ AMOLED 6,5 ιντσών. Σύμφωνα με μια επόμενη, πιθανώς επίσημη, διαρροή από τον Evan Blass, αυτή η οθόνη μπορεί να έχει μία από τις αναλογίες διαστάσεων 21: 9 της Motorola. Το πιθανό υλικό μάρκετινγκ του Blass δείχνει επίσης το χρώμα του Electric Graphite (ή του γκρι) που καθορίζεται στην άλλη νέα διαρροή του G Pure.

Στην πραγματικότητα, το άρθρο του Zouton σχετικά με το θέμα υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο λαμβάνει μόνο 1 άλλη επιλογή Lagoon Green. Το G Pure έχει επίσης προγραμματιστεί να αποσταλεί με μια μπαταρία που, παρά τη φερόμενη νέα διάρκεια “2 ημερών”, έχει χωρητικότητα μόλις 4.000mAh.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Προβάλλεται επίσης η διατήρηση ενός επεξεργαστή Helio G25 στο Moto G Pure. Τέλος, οι διαρροές ισχυρίζονται ότι αυτή η συσκευή θα βρίσκεται στα ράφια στις ΗΠΑ και τον Καναδά περίπου στα μέσα Οκτωβρίου 2021, με κόστος που θα μπορούσε να κυμαίνεται από 300 έως 350 δολάρια ΗΠΑ.

Άλλα τηλέφωνα με τον ίδιο επεξεργαστή κυκλοφόρησαν για περίπου το ένα τρίτο αυτών των τιμών και συχνά με μεγαλύτερες μπαταρίες: ελπίζουμε ότι οι υποτιθέμενες προδιαγραφές της οθόνης του G Pure θα έχουν νόημα για την υποτιθέμενη αρχική του τιμή.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Dl9IfQtROfQ” controls=”no” loop=”yes” fs=”no” playsinline=”yes” title=”Moto G Pure launch event 2021 | Know the Prices & Specifications.”]

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο