16.7 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

MWC 2018: Με απουσίες γνωστών εταιρειών θα γίνει φέτος η έκθεση τεχνολογίας

Όπως σας έχουμε πει, τον Φεβρουάριο του 2018 στη Βαρκελώνη, είναι να γίνει η MWC (Mobile World Congress), η μεγαλύτερη ίσως έκθεση τεχνολογίας. Εκεί εταιρείες έχουν την δυνατότητα να δείξουν τα νέα τους μοντέλα στους μελλοντικούς αγοραστές. Έτσι ξέρουμε με σιγουριά ότι η Xiaomi θα είναι εκεί, όπως και η Samsung. Δυστυχώς όμως κάποιες άλλες μεγάλες εταιρείες δεν θα βρίσκονται εκεί. Ας δούμε όμως ποιες και γιατί, αλλά και τι περιμένουμε να δούμε στη MWC 2018.

Από τις εταιρείες που ξέρουμε ότι θα είναι εκεί, όπως είπαμε θα είναι και η Xiaomi. Με τα μέχρι τώρα υπάρχει η πιθανότητα να δούμε κάποιο από τα τρία αυτά μοντέλα Mi7, Mix2S ή Mi6X. Δεν ξέρουμε εάν θα τα δούμε όλα τελικά ή μόνο το ένα ή τα δύο τελευταία. Γιατί τα δύο τελευταία? Γιατί από το πρωί κυκλοφορούν φήμες, μετά την πιθανή ανακοίνωση και το Mi Mix2S, ότι το Mi7 μπορεί να πάει πιο πίσω. Είδωμεν…..

Ξέρουμε επίσης ότι η Samsung θα είναι εκεί, αφού στις 25 Φεβρουαρίου θα μας παρουσιάσει και επίσημα το Galaxy S9, οπου θα είναι το πρώτο κινητό που θα δούμε με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845.

Μαζί με τις Samsung και Xiaomi, θα δούμε την HMD Global και τη Sony, όπου αναμένετε να παρουσιάσουν τις δικές τους ναυαρχίδες. Συγκεκριμένα η HMD αναμένεται να ανακοινώσει το Nokia 9, ενώ η Sony θα μας παρουσιάσει το Xperia XZ Pro που φημολογείται ότι θα έρθει με μια οθόνη 4K και τον octa-core Qualcomm Snapdragon 845 SoC.

Δυστυχώς όμως θα υπάρξουν και κάποιες εταιρείες δεν θα λάμψουν δια της απουσίας τους. Αιτία για αυτό είναι η συνήθως μονοπώληση των ΜΜΕ με την Samsung, οπότε θεωρούν την MWC σαν χαμένο χρόνο. Και λογικό ίσως να πει κάποιος, αφού η Samsung θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα δείξει τον νέο επεξεργαστή, που όλοι θέλουμε να δούμε και τι αποδόσεις έχει.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi Mi Mix2S – Έρχεται με Snapdragon 845!?

Έτσι η HTC αποφάσισε φέτος να μην συμμετέχει στην MWC και να μας δείξει την νέα της ναυαρχίδα. Το ίδιο ισχύει και για την Huawei αλλά και για την LG. Έτσι μην περιμένετε να δείτε το αναμενόμενο Huawei P11, αλλά ούτε και το LG G7.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο