19.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Google Play Store UI – Έρχεται με νέα σχεδίαση για να μας κάνει την ζωή πιο εύκολη!

Η Google ξεκίνησε να προωθεί ένα νέο περιβάλλον χρήστη για το Google Play Store σύμφωνα με τα λεγόμενα του Android Police.

Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει όχι μόνο μια εφαρμογή σχεδίασης υλικού με τη χρήση της γραμματοσειράς Google Sans, αλλά μετακινεί επίσης τη γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό αναμένεται να διευκολύνει εκείνους με τις τεράστιες οθόνες κυρίως και τα μικροσκοπικά δάχτυλα για να περιηγηθείτε στην εφαρμογή.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την κατάργηση της καρτέλας μουσικής, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη μέσω του κύριου μενού στο οποίο γίνεται πρόσβαση με ένα κτύπημα προς τα δεξιά. Οι σελίδες εφαρμογών έχουν σχεδιαστεί για να επισημαίνουν τις αξιολογήσεις και τα στιγμιότυπα οθόνης, μιας εφαρμογής από την επιλογή. Εάν μια εφαρμογή που έχετε ήδη εγκαταστήσει έχει ενημερωμένη έκδοση, εμφανίζεται το changelist της. Και η “γραμμή προόδου” έχει αντικατασταθεί από έναν κύκλο που κάνει το δρόμο της γύρω από το εικονίδιο μιας εφαρμογής καθώς αυτή μεταφορτώνεται στο τηλέφωνό σας.

Το νέο περιβάλλον χρήστη εμφανίζεται στην έκδοση 15.1.24 του Play Store, αν και ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε πρώτα την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Αποθήκευση> Άλλες εφαρμογές για να κατέβει πιο γρήγορα. Μετακινηθείτε μέχρι να βρείτε το Google Play Store και αγγίξτε την καταχώριση και, στη συνέχεια, πατήστε το πλαίσιο με την ένδειξη Clear cache.

Παρουσίαση: Vernee Thor Plus – Ένα mid-range κινητό με λιγότερο από 90€

Να θυμάστε ότι αυτή η ενημέρωση διαδίδεται πρώτα από την Google και ίσως να μην έχει εμφανιστεί το τηλέφωνό σας ακόμα. Για παράδειγμα, η έκδοση του Play Store στο Pixel 2 XL (που τρέχει σε Android 9 Pie) είναι 15.0.13. Εάν σας ενδιαφέρει να δείτε την έκδοση που εκτελείται στο κινητό σας τηλέφωνο Android, ανοίξτε το Play Store και σύρετε προς τα δεξιά. Αυτό αποκαλύπτει τη σελίδα μενού στα αριστερά της οθόνης. Πατήστε Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα με τίτλο Πληροφορίες. Κάτω από την επικεφαλίδα του Play Store, θα βρείτε αυτές τις πληροφορίες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο