25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Guardians Of The Galaxy 3: Η επιστροφή του Sylvester Stallone

H ταινία Guardians Of The Galaxy 3 αρχικά θα ήταν σε σενάριο που έχει γράψει ο James Gunn χωρίς αυτόν όμως, ωστόσο… επαναπροσλήφθηκε από την Disney και έτσι θα σκηνοθετήσει και την ταινία.

Ξέρουμε πως θα προβληθεί στις 5 Μαϊου 2023 και πλέον είναι επίσημο πως ο Will Poulter (Midsommar) ως Adam Warlock, σε έναν ρόλο που είχε γίνει γνωστό πως θα είναι στην ταινία εδώ και καιρό. Στο cast επιστρέφουν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, Benicio del Toro, ενώ θα δούμε και τον Chris Hemsworth. Παράλληλα ανακοίνωσε και ο Sylvester Stallone πως θα επιστρέψει για τον ρόλο του Stakar Ogord.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επίσης ξέρουμε πως θα είναι και η τελευταία για τους James Gunn και Dave Bautista, όπως δήλωσε ο πρώτος. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει καθώς πιστεύει πως ο κύκλος του τελείωσε, ενώ δήλωσε και για τον Bautista (ο οποίος στο παρελθόν είχε αναφέρει πως σταματάει μετά την επερχόμενη ταινία), πως θα ασχοληθεί και με άλλα projects, ενώ λάτρεψε τον συγκεκριμένο ρόλο.

Όπως έγινε γνωστό, θα εξελίσσεται μετά την ταινία Thor 4: Love And Thunder, ενώ ξέρουμε ότι θα είναι πάνω από 10 χρόνια μετά την δεύτερη ταινία.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο