25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Huawei – Μπαίνει και στην αγορά ενέργειας τώρα!

Πριν από λίγες ημέρες, λάβαμε νέα από την Huawei ότι η Huawei θα κυκλοφορήσει νέα προϊόντα, ανάμεσα στα οποία θα είναι και μία μονάδα γρήγορης φόρτισης, η HUAWEI HiCharger DC, στις 24 Απριλίου. Η Huawei προχωράει σε αυτή την κίνηση σε συνεργασία με τμήματα σε ολόκληρη την Κίνα. Επί του παρόντος πάντως, φαίνεται ότι η εταιρεία θα συνεργαστεί με τις State Grid (Πεκίνο), Xingxing Φόρτιση (Changzhou), South Grid Electric (Shenzhen), Huashang Sanyou (Πεκίνο), Zhuhai Titan (Zhuhai) και Dalian Robinson Dalian, ενώ αναμένεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες αργότερα.

Το επερχόμενο νέο προϊόν HUAWEI HiCharger της Huawei θα παρέχει λύσεις υποδομής φόρτισης ενέργειας, η οποία σηματοδοτεί την επίσημη είσοδο της Huawei στον τομέα της φόρτισης ενέργειας.

Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σειρές προϊόντων της Huawei, η σειρά ενεργειακών προϊόντων δικτύου καλύπτει τέσσερις τομείς: ενέργεια κέντρου δεδομένων, ενέργεια επικοινωνιών, έξυπνα φωτοβολταϊκά και έξυπνα ηλεκτρικά.

Μεταξύ αυτών, η Huawei Intelligent Electric δεσμεύεται να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας λύσεις ηλεκτροκίνησης αυτοκινήτων, παρέχοντας εξαρτήματα όπως τροφοδοσία φόρτισης, ηλεκτρονικό έλεγχο και διαχείριση μπαταριών.

Ως ένας κορυφαίος πάροχος υποδομών πληροφοριών και επικοινωνιών και έξυπνων τερματικών, η Huawei τα πήγε καλά σε πολλούς τομείς μέχρι στιγμής.

Σήμερα, η διάταξη των νέων εγκαταστάσεων φόρτισης ενέργειας της Huawei δείχνει πόσο σημαντικό είναι η προοπτική ανάπτυξης νέων υποδομών. Με τη δύναμη της Huawei, πιστεύεται ότι έτσι θα είναι πιο κοντά στους “κύριους προμηθευτές στον τομέα των έξυπνων αυτοκινήτων”.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο