25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Huawei P Smart Z – Δείτε το πρώτο mid-range κινητό της με pop-up κάμερα και τεράστια μπαταρία

Τελευταία όλο και περισσότερο βλέπουμε να υπάρχει στα κινητά είτε σε μορφή pop-up ή σε slider κάμερα. Η μόδα αυτή, εάν μπορούμε να την πούμε έτσι, ξεκίνησε από την Vivo και την Oppo πέρυσι, με τα Vivo NEX και Oppo Find X. Άλλοι κατασκευαστές ακολούθησαν μετά με πρώτη την Xiaomi με το Mi Mix 3 αλλά και την Samsung με το Galaxy A80. Απ’ ότι φαίνεται τώρα είναι σειρά της Huawei να μας δείξει το δικό της μοντέλο με pop-up κάμερα.

Σας είχαμε αναφέρει παλιότερα ότι η Huawei είχε καταθέσει αίτηση πατέντας για δύο mid range κινητά, τα Huawei P Smart Z και P Smart X. Τότε δυστυχώς δεν είχαμε κάποια άλλη πληροφόρηση για να σας πούμε. Σήμερα όμως και χάρις ένα χρήστη στο MobielKopen μάθαμε ότι το Huawei P Smart Z θα είναι τελικά το πρώτο κινητό της εταιρείας με pop-up κάμερα.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι το Huawei P Smart Z έχει οθόνη 6.59″ Full HD+ με ανάλυση 2340×1080 pixels και 391ppi πυκνότητα, πλήρους οθόνης με αναλογία οθόνης 19.5:9. Η pop-up κάμερα θα είναι με ανάλυση 16 MP και f/2.0 φακό.

Για επεξεργαστή το νέο mid range κινητό της Huawei θα έχει τον οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 710 με 4GB RAM και 64GB ROM. Επιπρόσθετα, το P Smart Z θα έχει για μπαταρία μία με μεγάλη χωρητικότητα των 4.000 mAh. Εάν το συγκρίνουμε με τα τελευταία της κινητά, το Huawei P30 έρχεται με 3650 mAh μπαταρία, ενώ τα κινητά P Smart 2019 και P Smart+ που παρουσιάστηκαν νωρίτερα φέτος, φέρουν μπαταρία χωρητικότητας 3400 mAh.

Sharp AQUOS S3 – Ένα κινητό με φοβερή αναλογία οθόνης προς σώμα, τώρα με μόλις 123€ σε Flash Sales!

Για κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα βρούμε μία διπλή κάμερα με 16 MP (f/1.8) την μία και 2 MP (f/2.4) την άλλη. Στο πίσω μέρος θα βρούμε σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος. Επιπλέον, η θύρα των 3.5mm για τ’ ακουστικά , δεν έχει αφαιρεθεί.

Το κινητό θα έχει λογισμικό Android Pie, με βάρος 197 γρ και διαστάσεις 163.5 x 77.3 x 8.9mm. Το Huawei P Smart Z αναμένεται να το δούμε σε τρία χρώματα, μαύρο, πράσινο και μπλε και η τιμή του θα είναι στα €210. Όσο για το πότε…..σύντομα!

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο