25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η εφαρμογή του Disney+ ξεπερνά τις 100 εκατομμύρια εγκαταστάσεις στο Play Store μετά από μόλις 16 μήνες!

Η Disney+ κυκλοφόρησε στα μέσα Νοεμβρίου 2019 σε πλήθος ανυπόμονων θαυμαστών – λίγο πριν καταρρεύσει λόγο ότι πάρα πολλοί χρήστες προσπαθούσαν να δούνε τα δύο πρώτα επεισόδια του The Mandalorian ταυτόχρονα. Παρά τη συνηθισμένη σειρά αυξανόμενων πόνων, η Disney έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά επιτυχημένη υπηρεσία ροής με έναν απίστευτο κατάλογο ταινιών και σειρών. Είναι τόσο δημοφιλές που η εφαρμογή Disney + ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια λήψεις στο Play Store, μόλις 16 μήνες μετά την κυκλοφορία της.

Το χρονοδιάγραμμα αυτού του ορίου είναι συμπτωματικά ενδιαφέρον δεδομένου ότι η Disney ανακοίνωσε μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι είχε φτάσει τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα άτομα έχουν εγγραφεί και ακυρώσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου την συνδρομή τους, επομένως δεν υπάρχει άμεση συσχέτιση μεταξύ των συνδρομητών και των πλατφορμών που χρησιμοποιούν, αλλά εξακολουθεί να δείχνει ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των θεατών παρακολουθούν μέσω τηλεφώνων Android και tablet, ή αποκωδικοποιητές και τηλεοράσεις με Android TV.

Το Netflix εξακολουθεί να κατέχει το προβάδισμα μεταξύ των υπηρεσιών ροής με 200 εκατομμύρια συνδρομητές και η Amazon μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση με τους 150 εκατομμύρια συνδρομητές της στο Prime Video. Η Disney + κατέχει την τρίτη θέση με 100 εκατομμύρια, αλλά αν υπολογιστούν οι 40 εκατομμύρια συνδρομητές της Hulu (που ανήκουν επίσης στην πλειοψηφία από τη Disney), το χάσμα μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης θέσης είναι πάρα πολύ μικρό.

Σε αντίθεση με το Netflix, η Disney + δεν είχε (ακόμη) δώσει μεγάλη ώθηση για να εγκαταστήσει αριθμούς χάρη σε προεγκαταστάσεις σε συσκευές όπως το Nvidia Shield και πολλές τηλεοράσεις. Ωστόσο, οι αριθμοί λήψης έχουν ενισχυθεί από πολλές προσφορές όπως οι 3 μήνες που δόθηκαν σε χρήστες του Chromebook στις ΗΠΑ και μερικές ειδικές προσφορές πακέτων και δώρα που διατίθενται μέσω συνεργατών όπως η Verizon.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο