16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Η εφαρμογή Your Phone στα Windows 10 ενημερώνεται με νέες δυνατότητες!

Η εφαρμογή Your Phone στα Windows 10, είναι μια εφαρμογή της Microsoft που συγχρονίζει τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας και τη συσκευή Android ή iOS και απαιτεί την εφαρμογή Your Phone Companion στο κινητό σας για να δημιουργήσει τη σύνδεση.

Η Microsoft προσθέτει αργά νέες δυνατότητες στην εφαρμογή και απ’ ότι φαίνεται είναι σχεδόν έτοιμη να ολοκληρωθεί. Η Microsoft εργάζεται τώρα σε βελτιώσεις διεπαφής χρήστη για να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των ρυθμίσεων, η οποία είναι σήμερα ένα χάος μεταξύ των διαφόρων συσκευών.

Αυτή η νέα επιλογή, που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την καρτέλα κλήσεων, θα εμφανίσει επίσης τις επαφές από την εφαρμογή People των Windows 10.

Εάν δώσετε προσοχή στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, θα παρατηρήσετε επίσης ότι η εφαρμογή της Microsoft αποκτά λιγότερο γεμάτο μενού ρυθμίσεων.

Η πιο καθαρή εμπειρία ρυθμίσεων κυκλοφορεί στους υπεύθυνους δοκιμών στο πρόγραμμα Windows Insider και συνοδεύεται από επιλογές για διαχωρισμό μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών, όπως γενικές, οι συσκευές μου, οι δυνατότητες, η εξατομίκευση, τα σχόλια και οι άλλες.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα αυτό το μήνα, μια επερχόμενη ενημέρωση για την εφαρμογή Windows θα επιτρέψει επίσης τον διαχωρισμό συνομιλιών από την καρτέλα μηνυμάτων. Στην καρτέλα μηνυμάτων, θα βρείτε μια αναδυόμενη επιλογή που θα μπορεί να τοποθετήσει ένα νήμα μηνυμάτων στο δικό του παράθυρο.

Ομοίως, η Microsoft εργάζεται επίσης για υποστήριξη αναγνώρισης κειμένου για μηνύματα πολυμέσων (MMS). Αυτή η δυνατότητα θα σας επιτρέψει να αντιγράψετε εύκολα αριθμούς τηλεφώνου, στοιχεία επικοινωνίας ή διευθύνσεις από μια εικόνα που σας έχει σταλεί.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.windowslatest.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο