17.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Η Microsoft ετοιμάζει αλλαγές στο taskbar menu των Windows 10! Δείτε τι θα δούμε….

Η Microsoft λέγεται ότι εργάζεται σε βελτιώσεις σε βασικά στοιχεία και ενδέχεται να εμφανιστούν αλλαγές με την ενημέρωση των Windows 10 Sun Valley, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, εμφανίστηκε μια νέα προεπισκόπηση μιας επερχόμενης ενημέρωσης των Windows 10 για λήψη στο κανάλι Dev και φαίνεται ότι περιλαμβάνει ορισμένες αξιοσημείωτες βελτιώσεις στο μενού της γραμμής εργασιών, το οποίο είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες στη λειτουργία Σύστημα.

Η Microsoft αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των στοιχείων λίστας άλματος στη γραμμή εργασιών όταν κάνετε δεξί κλικ σε εφαρμογές όπως το Σημειωματάριο και το Microsoft Word. Όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, εάν κάνετε δεξί κλικ σε ένα τοπικό αρχείο σε μία από τις λίστες άλματος της γραμμής εργασιών (όπως το Σημειωματάριο), θα δείτε μια νέα επιλογή για να ανοίξετε την τοποθεσία του αρχείου.

Εκτός από αυτές τις μικρές βελτιώσεις, η Microsoft σχεδιάζει επίσης να καταργήσει επιλογές από το μενού που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών. Περιλαμβάνει τις επιλογές απόκρυψης της Εργασίας View, του Windows Ink WorkSpace και ακόμη και της αναζήτησης των Windows.

Η Microsoft μεταφέρει αυτές τις επιλογές στην εφαρμογή Ρυθμίσεις για να βελτιώσει τη σελίδα ρυθμίσεων της γραμμής εργασιών και να μειώσει την ακαταστασία.

Αν και αυτό μπορεί να είναι μια καλή αλλαγή για την εμπειρία του χρήστη, αν προτιμάτε ένα μενού περιβάλλοντος χωρίς ακαταστασία, θα είναι πρόβλημα για όσους δεν έχουν ενεργοποιήσει τα Windows 10. Εάν τα Windows δεν είναι ενεργοποιημένα, τότε δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο σελίδα της γραμμής εργασιών στην εφαρμογή Ρυθμίσεις ή άλλες επιλογές εξατομίκευσης.

Με άλλα λόγια, δεν θα μπορείτε να αποκρύψετε το κουμπί πληκτρολογίου αφής ή την Αναζήτηση Windows, εκτός εάν ενεργοποιήσετε το αντίγραφο των Windows. Φυσικά, αυτή η αλλαγή δεν θα είναι πρόβλημα για όσους δεν θέλουν να εξατομικεύσουν τη γραμμή εργασιών.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο