25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Microsoft κυκλοφορεί τα PowerToys 0.23.2 με διορθώσεις σφαλμάτων και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την επόμενη μεγάλη έκδοση!

Η πρόοδος με τα PowerToys της Microsoft για Windows 10 συνεχίζεται, με την εταιρεία να προωθεί την έκδοση 0.23.2 των βοηθητικών προγραμμάτων.

Αν και είναι – όπως περιμέναμε ήδη – μια κυκλοφορία που εστιάζει στη βελτίωση της σταθερότητας και στη διόρθωση σφαλμάτων, η Microsoft έριξε επίσης φως τι να περιμένουμε να δούμε στις επόμενες μεγάλες εκδόσεις του PowerToys. Αλλά πρώτα, υπάρχουν κάποιες ελαφρώς κακές ειδήσεις.

Το καθολικό πρόγραμμα σίγασης βιντεοδιάσκεψης βρέθηκε να είναι ελαφρώς προβληματικό λόγω του “τελευταίου δευτέρου σφάλματος”. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία του PowerToys 0.24 έχει ανασταλεί για μια εβδομάδα.

Αλλά υπάρχουν επίσης καλά νέα. Το PowerToys 0.23.2 διορθώνει ορισμένα ζητήματα που έχουν ενοχλήσει τους χρήστες, με την Microsoft να έχει επίσης νέα για την επόμενη σημαντική έκδοση. Η εταιρεία λέει: “Η επόμενη μεγάλη προγραμματισμένη κυκλοφορία μας είναι η 0,25 στο τέλος του Οκτωβρίου 2020”.

Όπως συνέβη με προηγούμενες κυκλοφορίες, νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα της τελευταίας ενημέρωσης κοινοποιήθηκαν στο Twitter από τον Clint Rutkas της Microsoft:

Στις σημειώσεις έκδοσης για αυτήν την έκδοση, η Microsoft μοιράζεται τις ακόλουθες επισημάνσεις διόρθωσης σφαλμάτων:

  • 6955 – KBM crash when remapping shortcut
  • 6951 – KBM fix for Alt + ` with Japanese keyboards
  • 6533 – PT Run Placeholder files (onedrive) breaks Win32 scan
  • 7138 – PT Run Auto suggest not working
  • 7116 – FZ Clone parent data
  • 6967 – FZ forgets VD Layout
  • 3536 – FZ + Chrome tab issue

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το λογισμικό και να κατεβάσετε το PowerToys 0.23.2 εδώ.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://betanews.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο