25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Πάρτε τα Windows 10 Pro με 7.99 και κάντε δωρεάν upgrade στα Windows 11!

Τα οποία θα είναι…όνειρο για τους gamers.

Τα Windows 11 ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ώρες και θα έχουν μεγάλες αλλαγές για τους gamers, καθώς θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις κάρτες γραφικών τους, ένα νέο Start menu, AutoHDR στα games, operation center, taskbar, context menu, αναβαθμίσεις στα γραφικά και πολλά ακόμη updates. Θα υπάρχει μέχρι  και πρόσβαση σε Android apps μέσω του Appstore της Amazon.

Ως συνήθως, οι developers έχουν υποσχεθεί δωρεάν upgrade για τους κατόχους Windows 10, ακριβώς όπως τα Windows 10 ήταν δωρεάν για τους κατόχους Windows 7 και Windows 8. Έτσι λοιπόν, τα νέα Windows 11 θα είναι δωρεάν για όσους έχουν τα Windows 10.

Αυτό είναι καλό για όσους έχετε ήδη Windows 10, καθώς θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν αναβάθμιση χωρίς προβλήματα. Αλλά αν δεν έχετε ήδη τα Windows 10 αυθεντικά, τότε η τιμή για το επόμενο λειτουργικό είναι μια σημαντική πτυχή  για το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα παγκοσμίως και το Godeal24 σας δίνει τις καλύτερες προσφορές για νόμιμη, ασφαλή και οικονομική αγορά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Αποκτήστε λοιπόν τα Windows 10 για να είστε έτοιμη και μετά θα κάνετε την online αναβάθμισή σας.

Τα καλύτερα Office suite Apps σε ανίκητες τιμές. Όλα για καλύτερη εργασία και διάβασμα!

 Ειδικές προσφορές:

 

– 45% έκπτωση με τον κωδικό κουπονιού: SOLE45

 

– 60% έκπτωση σε άλλα προϊόντα με τον κωδικό κουπονιού: SOLE60

 

– Νέα προϊόντα σε έκπτωση:

Οι αγορές στο Godeal24 είναι πολύ εύκολες. μετά την παραγγελία σας θα λάβετε ένα email  με τα product keys χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες! Αν έχετε απορίες, τότε η εξυπηρέτηση πελατών θα σας παρέχει την ταχύτερη και εκτενέστερη υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλά στείλτε τους email στη διεύθυνση: service@godeal24.com.

Επομένως βιαστείτε και εκμεταλλευτείτε το Microsoft Software Mid-Year Sale και λάβετε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές στο Godeal24.

Τα προϊόντα πάντοτε έρχονται και φεύγουν,  επομένως ελάτε στο Godeal24 και βεβαιωθείτε ότι θα εκμεταλλευτείτε τις προσφορές νωρίς πριν εξαντληθούν.

Τι περιμένετε!?

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο