25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η OPPO αποκαλύπτει σχέδια για το ντεμπούτο ray-tracing σε smartphone και ένα έξυπνο σύστημα αυτοκινήτου

Η OPPO ολοκλήρωσε την κεντρική ομιλία για το 2021 Developers Conference από την τοποθεσία της στη Σαγκάη της Κίνας. Η OEM παρουσίασε μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες και κατευθύνσεις προϊόντων στο κοινό της, οι οποίες θα εφαρμοστούν το νωρίτερα το 2022. Η λίστα υποδεικνύει την πρόθεση να παραμείνουμε στην αιχμή της τεχνητής νοημοσύνης, της συνδεδεμένης τεχνολογίας και του τρόπου εφαρμογής της στο άμεσο μέλλον της τεχνολογίας και των υπηρεσιών των καταναλωτών.

Αντίστοιχα, η OPPO ξεκίνησε το Συνέδριο Προγραμματιστών της με μια επίδειξη της ray-tracing για κινητά που μπορεί να έρθει στην επόμενη γενιά τηλεφώνων, όπως αυτά των γραμμών Find ή Reno. Η Samsung ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τη δυνατότητα για το ίδιο με τα επερχόμενα in-house chipset Exynos με τα γραφικά τους RDNA. Ωστόσο, η OPPO έχει τώρα τονίσει ότι οι αντίστοιχοι της MediaTek ενδέχεται να γίνουν ικανοί για το ίδιο σύντομα, χάρη στην τελευταία τεχνολογία Vulkan API.

Η OPPO αφιέρωσε επίσης μέρος της κεντρικής ομιλίας της σε μια έκθεση για την τελευταία της δουλειά στο AI, το Omojis έκανε το ντεμπούτο του ως μέρος του ColorOS 12 που περιλαμβάνεται. Έχει επίσης τώρα ανακοινώσει σχέδια για μια αποκλειστική θυγατρική Health, η οποία, καθώς μπορεί να δράσει μέσω της αυξανόμενης σειράς φορητών συσκευών αυτού του OEM (συμπεριλαμβανομένης της σειράς ρολογιών με δυνατότητα ECG), μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για άλλες εταιρείες όπως την Zepp Health.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι το OPPO Health μπορεί να επικεντρωθεί στις προληπτικές πλευρές της τεχνολογίας παρακολούθησης της ευημερίας που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής. Τέλος, το OPPO Carlink μπορεί να περιλαμβάνει την απάντηση αυτού του OEM σε λύσεις όπως το HiCar της Huawei ή το Android Auto.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο