27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Samsung, η Qualcomm και η Verizon ισχυρίζονται ότι έχουν σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για ταχύτητες μεταφόρτωσης 5G

Η Qualcomm, η Verizon και η Samsung ανέφεραν τα αποτελέσματα του κοινού έργου τους πάνω στο 5G. Ισχυρίζονται ότι έχουν θέσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ από αυτή την άποψη, αν και μόνο πάνω από το mmWave. Παρ ‘όλα αυτά, το έργο μπορεί να συμβάλει σε ταχύτερες ταχύτητες μεταφόρτωσης για τους χρήστες του άμεσου μέλλοντος.

Οι νέες τελικές ταχύτητες των συνεργατών επιτεύχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σε μια συσκευή αναφοράς βασισμένη στο τελευταίο μόντεμ/RF σύστημα Snapdragon X65 5G της Qualcomm, χρησιμοποιώντας το MIMO ενός χρήστη (SU-MIMO) και συνδέθηκε με ένα Samsung Compact Macro 28GHz, ένα κομμάτι εμπορικής ποιότητας. εξοπλισμό που συνδυάζει τη βασική ζώνη, το ραδιόφωνο και μια πυκνή σειρά κεραιών, καθώς και τις λύσεις εικονικού RAN και εικονικού πυρήνα αυτού του ΚΑΕ (vRAN και vCore).

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Τα αποτελέσματα καταγράφηκαν επίσης χρησιμοποιώντας το δίκτυο mmWave της Verizon. Αυτό το είδος 5G έχει βαθμολογία για υψηλές ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης, αν και μπορεί επίσης να απαιτεί μεγάλη πυκνότητα πύργων ανά δεδομένη περιοχή. Ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος Τεχνολογικού Σχεδιασμού του αερομεταφορέα, Adam Koeppe, παραδέχτηκε ότι η εταιρεία επέκτεινε τον αριθμό των κυττάρων της σε πάνω από 17.000 μέχρι το τέλος του 2020 και στοχεύει να προσθέσει περίπου 14.000 ακόμη σε όλο το 2021.

Παρ ‘όλα αυτά, η Verizon, η Qualcomm και η Samsung ισχυρίζονται ότι έχουν αυξήσει τις ταχύτητες μεταφόρτωσης σε συνολικά 711Mb/s κατά τη διάρκεια του πειράματος, που εκτιμάται ότι υποστηρίζει τη μεταφορά ενός βίντεο 1 GB σε μόλις περίπου 10 δευτερόλεπτα. Επομένως, αυτή η νέα ανακάλυψη μπορεί να βοηθήσει τους υποστηρικτές του 5G να επιτύχουν το δυναμικό που συχνά υποστηρίζεται για την πιο πρόσφατη μορφή συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο