27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Samsung παρουσιάζει το One UI Book 4, με μία ήπια προσαρμοσμένη έκδοση των Windows 11!

Η Samsung έφερε το One UI skin της στα Windows 11, το οποίο έχει ήδη τοποθετήσει πάνω από το Android και το Wear OS. Προφανώς, η εταιρεία θέλει να ταιριάξει με την Apple για ένα απρόσκοπτο οικοσύστημα της Apple, αν και χωρίς να αναπτύξει εσωτερικά λειτουργικά συστήματα όπως ο αντίπαλός της. Προς τιμήν της, η Samsung είχε το Tizen OS για έξυπνα ρολόγια, αλλά έχει απομακρυνθεί από αυτό υπέρ του One UI Watch.

Με βάση τα παρακάτω βίντεο, η Samsung έχει προσαρμόσει τα Windows 11 σε πολλά σημεία για να παρέχει συνέπεια σε φορητούς υπολογιστές, smartphone, smartwatches και tablet. Θεωρητικά, αυτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο τους γύρω από ένα Galaxy Book πιο γρήγορα, αν και μόνο εάν δεν είναι συνηθισμένοι στα Windows 10 και τα Windows 11.

Αντίστοιχα, η Samsung έχει αντικαταστήσει την τυπική εφαρμογή Ρυθμίσεις με τις Ρυθμίσεις Samsung. Όπως δείχνουν τα παρακάτω βίντεο, οι ρυθμίσεις Samsung φαίνονται διαφορετικές από τις ρυθμίσεις των Windows και περιέχουν ορισμένες πρόσθετες λειτουργίες. Για παράδειγμα, η Samsung έχει προσθέσει την επιλογή απενεργοποίησης του ανεμιστήρα ενός Galaxy Book, μια δυνατότητα που έχει το κόστος των υψηλότερων θερμοκρασιών και της χειρότερης απόδοσης, επειδή η λειτουργία περιορίζει επίσης τις ταχύτητες του ρολογιού της CPU.

Επιπλέον, η Samsung έχει προσθέσει τις εφαρμογές Notes και Gallery που υποστηρίζουν τη σκοτεινή λειτουργία των Windows 11. Επιπλέον, το One UI Book 4 είναι συμβατό με tablet Samsung, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε τα τελευταία ως ασύρματη δευτερεύουσα οθόνη. Τα στυλό S της εταιρείας λειτουργούν και σε αυτήν τη λειτουργία, για αναφορά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πόσες αλλαγές έχει κάνει η Samsung από τα Windows 11 με το One UI Book 4. Ενδεχομένως, η Samsung έχει προσθέσει μερικές περισσότερες εφαρμογές από αυτές που εμφανίζονται στα δύο βίντεο της, αλλά δεν περιμένουμε μια πλήρη αναθεώρηση διεπαφής, όπως προσφέρει το One UI σε σύγκριση προς AOSP. Η Samsung σχεδιάζει να προωθήσει το One UI Book 4 στο Galaxy Book, στο Galaxy Book Pro, στο Galaxy Book Pro 360, στο Galaxy Book Flex 2 και στο Galaxy Book Odyssey. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει πότε θα φτάσει το One UI Book 4.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/rTW7ec7UNJA” controls=”no” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” playsinline=”yes” title=”One UI 4: Official Introduction Film – Part 1 | Samsung”]

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/NQQcdcCqI_E” controls=”no” loop=”yes” rel=”no” fs=”no” playsinline=”yes” title=”One UI 4: Official Introduction Film – Part 2 | Samsung”]

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο