27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Tronsmart παρουσιάζει το T7! Το νέο κορυφαίο Bluetooth ηχείο για χρήση στην ύπαιθρο

SHENZHEN, Κίνα, 5 Σεπτεμβρίου 2022 — Η Tronsmart κυκλοφόρησε το φορητό ηχείο Bluetooth T7, ένα ισχυρό ηχείο που αποτελεί την αναβάθμιση του Tronsmart T6.

Σε όλους αρέσει να κάνουν υπαίθριες εξορμήσεις με φίλους ή την οικογένεια. Είτε πρόκειται για εκδρομή στην εξοχή ή σε μια παραλία, οι ευκαιρίες για χαλάρωση και ξεκούραση αρέσουν σε όλους. Τι γίνεται όμως με τη μουσική; Η ιδέα να πάρουμε μαζί μας ένα φορητό ηχείο για να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική και να μας φτιάχνει τη διάθεση, είναι πραγματικά πολύ καλή! Η παρέα πάντα απογειώνεται όταν βρίσκεται στην εξοχή ή στην παραλία και ακούγεται αγαπημένη μουσική! Αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που η Tronsmart κυκλοφορεί το Bluetooth ηχείο T7.

Η Tronsmart αναβάθμισε τη σειρά T των ηχείων της. Το θρυλικό ασύρματο Bluetooth ηχείο T6 αναβαθμίζεται από το T7. Με τον εντυπωσιακό πολύχρωμο φωτισμό του το Tronsmart T7 είναι το ιδανικό ταίρι για υπαίθριες εξορμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές του φωτισμού είναι πολλές. Ανάβει ακόμα και με το ρυθμό της μουσικής. Ζωντανεύει την ατμόσφαιρα σε οποιαδήποτε γιορτή ή πάρτι!

Όσο για την ποιότητα ήχου; Το T7 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο 360ο με ισχυρό woofer σε συνδυασμό με αντικρυστά διπλά tweeter. Η υποστήριξη της πατενταρισμένης τεχνολογίας SoundPulse της Tronsmart, παράγει δυνατά μπάσα ακόμα και από ηχεία μικρού μεγέθους όπως το T7.

Για να υπάρχει απόλυτος έλεγχος στην ποιότητα του ήχου που ακούμε, η Tronsmart κυκλοφόρησε μια εφαρμογή που μας επιτρέπει να επιλέγουμε διαφορετικές λειτουργίες Equalizer με ένα πάτημα. Μπορούμε δηλαδή να διαλέξουμε μια από τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις Equalizer, ανάλογα με την μουσική που ακούμε και τις προτιμήσεις μας. Επιπλέον μπορούμε, μέσω της τεχνολογίας True Wireless Stereo (TWS), να συνδέσουμε ασύρματα δύο ηχεία T7 μεταξύ τους και έτσι να έχουμε μια πραγματικά στερεοφωνική τρισδιάστατη απόδοση ήχου στον χώρο μας.

Διατηρώντας το ίδιο κυλινδρικό σχήμα της σειράς T6, το ηχείο Tronsmart T7 είναι το ίδιο βολικό στη χρήση και στη μεταφορά. Έγινε όμως ακόμα πιο ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες και στην υγρασία. Η αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7 που διαθέτει μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε άφοβα στην παραλία, στην πισίνα, στο γυμναστήριο, στην εκδρομή. Μπορούμε να το παίρνουμε μαζί μας παντού! Ακόμα η μπαταρία που διαθέτει του δίνει αυτονομία λειτουργίας που αγγίζει τις 12 ώρες αναπαραγωγής σε κάθε πλήρης φόρτιση. Είτε πρόκειται για ποδηλασία, πεζοπορία ή κάμπινγκ, το T7 μπορεί να μας συντροφέψει σε οποιαδήποτε περιπέτεια με ευκολία.

Μπορεί να υπάρχουν στην αγορά ηχεία με μεγαλύτερη φορητότητα από το Tronsmart T7. Όμως νομίζω ότι αξίζει να επιλέξουμε το T7 αφού προσφέρει εκπληκτικό ήχο Surround 360ο και όμορφο φωτισμό που αναβοσβήνει σε πολλά χρώματα. Αν σας κινήσαμε την περιέργεια, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, αλλά και έκπτωση 30% στην αγορά του, στην Επίσημη ιστοσελίδα της Tronsmart. Μπορείτε να αγοράσετε το ηχείο από την Amazon ΗΠΑ στα 41.99 $, την Amazon UK στα 41.99 £ και την Amazon ES στα 41.99 . Ακόμα ειδικές προσφορές για την αγορά του μπορείτε να βρείτε στο AliExpress με χρήση του κωδικού έκπτωσης: TRONSMARTT7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο