25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Xiaomi το 2ο τρίμηνο του 2018 θα βγάλει προϊόντα με Helio P60 / P70

Μετά την αποτυχία της Mediatek με τα X20 / X30 να επιτύχει τα αναμενόμενα καλά αποτελέσματα, τα έσοδα της εταιρείας υπέστησαν πραγματικά σημαντικό πλήγμα. Τα αποτελέσματα αυτά φάνηκαν από τις αρχές Φεβρουαρίου, αφού τα έσοδα ήταν τα χαμηλότερα των τελευταίων τριών χρόνων! Ωστόσο, με την κυκλοφορία του Helio P60, η MediaTek φαίνεται ότι άρχισε να βλέπει κάποια σοβαρά σημάδια ανάκαμψης.

Το Helio P60 αναμένεται να το δούμε για πρώτη φορά με το OPPO R15 και θα ξεκινήσει την πώληση του από την 1η Απριλίου. Η OPPO είναι μία από τις εταιρείες με ένα πάρα πολύ υψηλό αριθμό αποστολών κινητών τηλεφώνων ανά έτος, με την Huawei να την ακολουθεί πολύ κοντά, κάτι που φυσικά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στα έσοδά της την MediaTek.

Κρίνοντας από την πραγματική εμπειρία, το P60 υιοθετεί την τελευταία διαδικασία των 12nm από την TSMC και η χρήση του μεγάλου πυρήνα A73 και της G72 GPU εξασφαλίζει μία σημαντική αύξηση στην απόδοση. Αυτό έρχεται σε συνδυασμό με την βελτιστοποίηση που υπάρχει όταν παίζετε κάποιο παιχνίδι, κρατώντας σε υψηλό ρυθμό τα καρέ, επιτρέποντας έτσι στο να παίζετε πια εύκολα μεγάλα και βαριά παιχνίδια.

Όχι μόνο αυτό, η αλυσίδα εφοδιασμού επιβεβαίωσε ότι προϊόντα με τον Helio P60 θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2018 να εμφανίζονται σε κινητά των Vivo και Xiaomi. Επιπλέον και η Meizu αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον P60/70 στα προϊόντα της.

Διαβάστε επίσης: Ασύρματος φορτιστής by Xiaomi – Για τους κατόχους των Mi Mix 2S και όχι μόνο…!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Xiaomi αναμένεται να χρησιμοποιήσει επεξεργαστή της Mediatek, όπως ανέφερε ο Zhu Shangzu, αλλά τον P70 κυρίως, οπότε και με αυτές τις παραγγελίες αναμένεται να έχει έσοδα άνω των 60 δις το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο