27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ινδία: Εργαζόμενοι της Amazon διακινούσαν.. μαριχουάνα

Κατηγορίες σε ανώτερα στελέχη του παραρτήματος της Amazon στην Ινδία απήγγειλε η αστυνομία της χώρας, καθώς φέρεται ότι χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα της εταιρείας στο διαδίκτυο για να διακινούν παράνομα μαριχουάνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της πολιτείας Μαντίας Πραντές, στις 14 Νοεμβρίου προχώρησε στη σύλληψη δύο ανδρών οι οποίοι είχαν μαζί τους 20 κιλά μαριχουάνας και διαπίστωσε ότι χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα της Amazon στην Ινδία, για να παραγγείλουν και να διακινήσουν ναρκωτικά σε άλλες πολιτείες της Ινδίας, με το πρόσχημα ότι επρόκειτο για φύλλα του φυσικού γλυκαντικού φύλλων στέβια.

Η πολιτειακή αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι στους εκτελεστικούς διευθυντές της Amazon απαγγέλθηκαν κατηγορίες βάσει του νόμου περί ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών, καθώς υπήρξαν διαφορές στις απαντήσεις της εταιρείας στα ερωτήματα που της έθεσαν οι αρχές και στα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, δίχως όμως να αποκαλύψει πόσα στελέχη κατηγορούνται.

Η αστυνομία, η οποία είχε καλέσει στο παρελθόν και είχε συζητήσει με στελέχη της Amazon για την υπόθεση, εκτιμά ότι περίπου 1.000 κιλά μαριχουάνας, αξίας περίπου 148.000 δολαρίων πουλήθηκαν μέσω της πλατφόρμας της Amazon.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η εταιρεία δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό, ωστόσο έχει δηλώσει ότι διερευνά εάν υπήρξε παράβαση από κάποιον πωλητή της.

Οι αρχές στη Ινδία τα τελευταία χρόνια έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την πάταξη της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών. Από πέρυσι πολλοί Ινδοί ηθοποιοί και τηλεοπτικοί αστέρες βρίσκονται υπό έλεγχο από τους αξιωματούχους της δίωξης ναρκωτικών.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο