25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

iPhone 5G – Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται η προοπτική να το δούμε από Intel….!

Οι περισσότερες εταιρείες μας έχουν εμφανίσει κάποια 5G λύση ή μοντέλο που αναμένεται να εμφανιστεί τους επόμενους μήνες, εάν δεν έχει ήδη παρουσιαστεί από την εταιρεία. Εκτός από την Apple, όπου εκεί τα πράγματα φαίνονται δύσκολα, μιας και όλες οι άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν chip από την Qualcomm, ενώ η Apple σαν μοναδική λύση έχει μόνο την Intel. Το θέμα είναι όμως ότι η Intel δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια 5G λύση πριν το 2020 και εάν, κάτι που κάνει τα πράγματα δύσκολα για την Apple.

Αυτή την στιγμή, βάση και με τα όσα έχουμε διαβάσει στα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα σχέδια της Apple μιλάνε για το 2020 ότι θα παρουσιάσει το πρώτο iPhone 5G. Δυστυχώς όμως αυτό μπορεί ν’ αργήσει πολύ λόγο των αβέβαιων σχέσεων μεταξύ των δύο εταιρειών.

Ένα άτομο που είναι γνώστης των πραγμάτων εκ των έσω, ανέφερε ότι η Intel θα ήταν η μοναδική προμηθεύτρια της Apple στα 5G modems το 2020. Δυστυχώς η Intel δεν έχει καταφέρει να κατασκευάσει το XMM 8160 5G modem όπως υπολόγιζε.

Για να μπορεί η εταιρεία να προμηθεύσει με μεγάλο αριθμό από 5G modems έγκαιρα ώστε να προλάβει την παρουσίαση των iPhone τον Σεπτέμβριο του 2020, θα πρέπει να τα έχει παραδώσει πριν το καλοκαίρι την τελική τους μορφή, με τα πρώτα δείγματα για να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές, κάμποσους μήνες πιο πριν.

Η Intel είπε πέρυσι τον Νοέμβριο ότι αναμένει να αρχίσει να παραδίδει τα πρώτα 8160 5G modems το δεύτερο εξάμηνο 2019. Αλλά άτομα που ξέρουν την κατάσταση, αναφέρουν ότι η Apple έχει αρχίσει να μην εμπιστεύεται πια την Intel αναφορικά με το πόσο θα μπορεί να κρατήσει αυτό το πρόγραμμα….

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο