27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone XS drop test – Το ρίξαμε από 1.5 μέτρο ύψος, τέσσερις φορές χωρίς να σπάσει!

Σας γράφαμε πιο πριν για τις φοβερές επιδόσεις που έπιασε το iPhone XS Max στο Antutu. Το θέμα όμως είναι ότι δεν είναι όλα μόνο θέμα επιδόσεων. Μεγάλη σημασία έχει και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου, έχει και η αντοχή στην κακομεταχείριση ένα κινητό. Ειδικά όταν έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά να το πάρεις, το να σου πέσει κάτω και να σπάσει η οθόνη του, σίγουρα είναι αιτία για έμφραγμα το λιγότερο! Απ’ ότι φαίνεται όμως η Apple έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό το θέμα με τα τρία μοντέλα που παρουσίασε πριν μερικές ημέρες!

Έτσι αρχικώς είδαμε από το Αυστραλιανό ενημερωτικό μέσο TechSmartt, να δίνει μία πάρα πολύ καλή βαθμολογία στην αντοχή από πτώση στα iPhone XS/XS Max, έρχεται τώρα το CNET και ρίχνει στο πεζοδρόμιο το iPhone XS.

To 65% των Ελλήνων αγοράζει online λόγω κόστους

Η όλη διαδικασία χωρίζεται σε τέσσερα μέρη. Το ύψος είναι είτε στα 90 εκ, όσο περίπου είναι το ύψος της λεκάνης μία μέσης γυναίκας, όπου θεωρητικά της πέφτει το κινητό από την τσέπη που το έχει και στο 1.5 μέτρο, δηλαδή περίπου το ύψος του προσώπου μίας μέσης γυναίκας, που της φεύγει το κινητό ενώ μιλάει. Η δοκιμή γίνεται με την οθόνη να κοιτάει προς τα κάτω την μία φορά και μετά να κοιτάει προς τα πάνω και στα δύο ύψη. Μετά από κάθε πτώση, ελέγχεται το τζάμι πίσω, μπροστά και το μεσαίο πλαίσιο.

Θα σας δείξω το κάθε τεστ πιο κάτω πως έγινε, αλλά δείτε μία ενδεικτική εικόνα του iPhone XS μετά από 4 πτώσεις και του iPhone X μετά από δύο πτώσεις!

Το περυσινό iPhone X είχε το πιο ανθεκτικό τζάμι που είχε βγει εκείνη την στιγμή. Πάραυτα, σε ανάλογη δοκιμή μετά την δεύτερη πτώση το κέλυφος έσπασε τελείως. Το φετινό όμως iPhone XS, φαίνεται να τα έχει πάει πάρα πολύ καλά! Όχι μόνο πέρασε το τεστ και στις τέσσερις φορές, αλλά το μπροστινό τζάμι και το πισινό παρέμειναν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση! Βέβαια σημάδια της πτώσης υπήρχαν, αλλά ήταν στο μεταλλικό πλαίσιο που έχει το κινητό, στις γωνίες, αλλά και πάλι πρέπει να το παρατηρήσεις πάρα πολύ για να το δεις!

Δείτε τώρα και τις τέσσερις πτώσεις…!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο