27.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Κάνε «ανάσταση» στο PC σου, με Office 2021 Pro keys στα 27.25€ – για πάντα!

Το Πάσχα πλησιάζει ολοένα και περισσότερο – το γνωρίζουμε και πολλοί από εμάς το περιμένουμε. Αν χρειάζεστε αναβάθμιση του υπολογιστή σας, το Godeal24 είναι το… ιδανικό μέρος – εξαιτίας της τελευταίας προσφοράς του που σίγουρα αξίζει την προσοχή μας! Στο Godeal24 Labor Day Sale event λοιπόν, θα βρείτε άδεια χρήσης της Microsoft σε απίστευτη τιμή. Τα Windows 11 Pro, με 13,25€, είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, με ένα σωρό ενημερώσεις. Διαθέτει ενημερωμένες βελτιώσεις ασφαλείας, όπως η κρυπτογράφηση BitLocker, η ενσωμάτωση του Microsoft Information Protection, η βιομετρική σύνδεση και πολλά άλλα. Το πακέτο All-in-One Microsoft Windows 11 Pro και Office Pro 2021 lifetime license πωλείται προς 36,59€, δηλαδή εκατοντάδες ευρώ λιγότερα από τις κανονικές τιμές της Microsoft. Τα Windows 11 Pro και το Microsoft Office Professional Plus 2021 δημιουργήθηκαν για να συνεργάζονται απρόσκοπτα, πράγμα που σημαίνει ότι η διασύνδεση μεταξύ τους θα πρέπει να είναι βέλτιστη. Έχετε ήδη τα Windows 11 Pro και χρειάζεστε μόνο τη σουίτα Office; Το Office 2021 Pro ξεχωρίζει αναμφίβολα από τις χιλιάδες σουίτες παραγωγικότητας. Σήμερα κοστίζει μόλις 27,25€ και αποκτάτε ένα γνήσιο Office 2021 Pro. Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε, δημιουργείτε και συνεργάζεστε με αυτόν τον ισχυρό συνδυασμό βασικών εργαλείων παραγωγικότητας και του πιο πρόσφατου λειτουργικού συστήματος.

Windows 11 Pro keys σε σούπερ τιμές!

To Godeal24 πουλάει κυρίως μεταχειρισμένες άδειες, τις οποίες αγοράζει από εταιρείες που δεν έχουν πλέον καμία χρήση και τις μεταβιβάζει σε ιδιώτες. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε άδειας που πουλάει, ώστε ο τελικός χρήστης να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Σύμφωνα με το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το σύστημα αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αδειών είναι εγκεκριμένο στην Ευρώπη και δεν έχετε πλέον καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία της νομοθεσίας και των υπηρεσιών. Έτσι αγοράζετε ένα προϊόν που είναι ασφαλές και νόμιμο, ώστε να μην διατρέχετε πλέον τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσετε πειρατικό λογισμικό.  Τέλος, η άδεια που αγοράζετε από το Godeal24 δεν υπόκειται σε συνδρομή, επομένως η άδεια χρήσης Godeal24 είναι “εφ’ όρου ζωής” και έχετε απεριόριστη πρόσβαση: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του. Σημειώστε επίσης ότι έχει «ΆΡΙΣΤΗ» βαθμολογία στο TrustPilot, την πιο γνωστή πλατφόρμα για την αξιοπιστία ιστοσελίδων.

Το κατάστημα GoDeal24 το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 Pro και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

Προσφορές σε Office 2021 Pro κ.α.

Εκπτώσεις σε bundles με το κουπόνι: SGO62

Έκπτωση έως 50% σε Windows/ Office 2021 Pro με το κουπόνι: SGO50

Επιπλέον προσφορές σε λογισμικό PC!

Ψάχνετε προγράμματα για την ασφάλεια και προστασία του υπολογιστή σας; Θέλετε να σετάρετε το νέο σας laptop με τα πιο αξιόπιστα λογισμικά; Ρίξτε μια ματιά στις συνδρομές για τα ακόλουθα προγράμματα:

Ανακαλύψτε περισσότερες προσφορές >>

Ποια είναι η Godeal24;

Όπως αναφέραμε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού για υπολογιστές με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και εικόνας, είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο