27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Κυκλοφόρησε διαφάνεια που δείχνει ότι ο Core i9-12900K είναι έως και 30% ταχύτερος από τον Ryzen 9 5950X στα παιχνίδια!

Η Intel αναμένεται να μιλήσει για το Alder Lake με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκδήλωση Innovation αύριο, με πλήρη αποκάλυψη τον επόμενο μήνα στις 4 Νοεμβρίου.

Με το λανσάρισμα τόσο κοντά, φαίνεται ότι το συνάδελφο VideoCardz μπόρεσε να πάρει στα χέρια του υποτιθέμενες διαφάνειες που παρουσιάζουν νωρίς την απόδοση και τις τιμές του Alder Lake-S. Η πρώτη από τις δύο διαφάνειες δείχνει την απόδοση παιχνιδιού του κορυφαίου Alder Lake-S SKU, του Core i9-12900K. Ο επεξεργαστής θα είναι ένα τμήμα 16 πυρήνων, 24 νημάτων (16C/24T) και μπορεί εύκολα να νικήσει τον 16C/32T Ryzen 9 5950X με περιθώρια έως και 30%. Η διαφάνεια διαθέτει επίσης τον κορυφαίο κορυφαίο Core i9-11900K Rocket Lake-S τελευταίας γενιάς.

Φυσικά, αυτές οι διαφάνειες φέρονται να γίνονται από την Intel, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φυσικό να βλέπουμε τέτοια ανοδικά νούμερα. Ωστόσο, πρόσφατες διαρροές Ashes of the Singularity: Escalation υποδηλώνουν επίσης ότι η απόδοση του Alder Lake-S στο gaming θα είναι τρομερή. Μια γενική ανασκόπηση απόδοσης για το i9-12900K πραγματοποιήθηκε επίσης από τη SiSoft.

Προχωρώντας από την πτυχή της απόδοσης, οι υποτιθέμενες λεπτομέρειες τιμολόγησης για τη σειρά Alder Lake-S είναι επίσης δημοσιευμένες. Προφανώς, ο κορυφαίος Core i9-12900K θα έχει MSRP 589 $, που είναι 50$ υψηλότερα από αυτό στο οποίο η Intel παρουσίασε το Rocket Lake-S προηγούμενης γενιάς. Ομοίως, τα άλλα χαμηλότερα SKU λαμβάνουν επίσης αντίστοιχες αυξήσεις τιμών.

Οι διαφάνειες δεν περιέχουν επίσης πληροφορίες για τα κλειδωμένα (μη K) μέρη ή τη σειρά i3, καθώς δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν με την αρχική παρτίδα επεξεργαστών Alder Lake-S.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο