27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Με μόλις 8.36€ αποκτήστε το 116plus smartwatch με πολλές δυνατότητες και δείτε το και ζωντανά!

Κάποια στιγμή τον Μάρτιο σας είχα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον smartwatch που είχα δει στο Cafago, το 116plus. Το ενδιαφέρον ήταν ότι είχε χαρακτηριστικά που βλέπουμε σε όλα τα smartwatch αλλά σε μία απίστευτα χαμηλή τιμή…μόλις 8.36€! Φυσικά πολλοί δεν το πιστέψατε…να πω την αλήθεια ακόμα κι εμένα μου φάνηκε όχι αδύνατο αλλά δύσκολο. Οπότε έπρεπε να παρέμβω και να βρω λύση….να το αγοράσω!

Αφού λοιπόν πούλησα δύο χωραφάκια που είχα στο χωριό για να μαζέψω τ’ απαραίτητα χρήματα, μαζί με ένα κουπόνι, το πήρα από το Cafago. Μετά από λίγο καιρό ήρθε, φυσικά χωρίς πρόβλημα με το τελωνείο! Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχει αποστολές χωρίς πρόβλημα τελωνείου το Cafago. Το κουτί όπως βλέπετε είναι λίγο ταλαιπωρημένο. Απλό, με μία εικόνα του smartwatch από την μία μεριά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από την άλλη. Σίγουρα για τα λεφτά του μια χαρά είναι το κουτί και με το παραπάνω!

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα θα βρείτε ένα εγχειρίδιο στ’ αγγλικά, τα λουράκια που είναι από σιλικόνη και το κύριο μέρος από το ρολόι. Καλώδιο φόρτισης δεν θα βρείτε μέσα! Τι στο καλό, την είδε Apple και δεν βάζουν μέσα!? Όχι φυσικά, απλά δεν χρειάζεται! Αυτό καλό, γιατί φεύγει έτσι ένα άγχος. Έτσι δεν χρειάζεται να θυμάστε το καλώδιο φόρτισης, αλλά όπως είσαστε το φορτίζετε αυτόματα. Πως? Μα το ένα άκρο που συνδέεται το λουράκι είναι usb που συνδέεται κατευθείαν σε κάποια usb θύρα και φορτίζει! Πολύ καλό ε!?

Το powerbank της φωτογραφίας είναι το Veger Ace100 που σας το έχω παρουσιάσει και το βρίσκετε εδώ Αθήνα. Ανοίγοντας το 116plus, θα δείτε ότι έχει 3 watchfaces, ενώ έχει όλες τις λειτουργίες που έχουν όλα τα smartwatch. Εκτός από τις βασικές, μετράει ακόμα την αρτηριακή σας πίεση, τον κορεσμό σας και τους παλμούς σας. Εάν τους μετράει σωστά, αυτό θα το αφήσω να το δείτε με τα μάτια σας στο βίντεο που σας έχω ετοιμάσει.

Το 116plus smartwatch είναι κατασκευασμένο από ABS, ενώ το λουράκι που έχει είναι από TPU (θερμοπλαστικό), ένα πλαστικό υλικό το οποίο είναι εξαιρετικά εύκαμπτο, ανθεκτικό και απαλό, με αντοχή στις γρατζουνιές. Θα το βρείτε σε 5 χρώματα: Μαύρο / Κόκκινο / Πράσινο / Μπλε / Μωβ. Φέρει πιστοποίηση για το νερό IP67, που σημαίνει ότι δεν είναι για μπάνιο ή για θάλασσα, αλλά εάν πέσουν σταγόνες νερού πάνω του. Το βάρος του ρολογιού είναι μόλις 26g. Το 116plus smartwatch φέρει οθόνη αφής 1,44″ με ανάλυση 120 x 80. Το ρολόι συνδέεται μέσω BT 4.2 και είναι συμβατό με συσκευές με Android 5.0 ή iOS 9.0 και νεότερη έκδοση. Φέρει επεξεργαστή TLSR8232, ενώ ηυ μπαταρία του είναι χωρητικότητας 50 mAh. Στο κινητό θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή FitPro για να το συνδέσετε με το κινητό και να το διαχειριστείτε. Στο 116plus smartwatch θα βρείτε τις εξής γλώσσες: Απλοποιημένα Κινέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρώσικα, Γερμανικά, Ολλανδικά, Τουρκικά, Μαλαισιανά, Πολωνικά, Τσέχικα, Σλοβακικά, ενώ η εφαρμογή υποστηρίζει Αγγλικά, Απλοποιημένα Κινέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Ολλανδικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Ιαπωνικά, Πολωνικά, Αραβικά, Μαλαισιανά, Ταϊλανδέζικα, Τσεχικά, Σλοβακικά, Φιλιππινέζικα, Ινδονησιακά, Ουκρανικά, Βιετναμέζικα, Ιταλικά, Ινδικά. Όπως θα δείτε στο βίντεο, το 116plus δεν έχει φυσικά ελληνικό μενού, αλλά υποστηρίζει ελληνικά.

Το 116plus smartwatch υποστηρίζει αυτόματη παρακολούθηση της καρδιακής σας λειτουργίας, μέτρηση της αρτηριακής σας πίεσης, καταγραφή του κορεσμού σας, κάτι πολύ χρήσιμο και απαραίτητο στην πανδεμία που περνάμε, καταγράφει τον ύπνο σας, βοηθώντας σας να προσαρμόσετε τον εαυτό σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αφού συνδεθεί στο τηλέφωνο, το 116plus θα παρέχει την άμεση εμφάνιση του μηνύματος που λάβατε, της κλήσης ή την ειδοποίηση από την κοινωνική εφαρμογή για να σας υπενθυμίσει σημαντικές πληροφορίες. Το 116plus έχει αναβαθμισμένο σύστημα υλικολογισμικού, το οποίο μπορεί να λειτουργεί πιο ομαλά και να προσφέρει μεγάλη αναμονή με φόρτιση USB plug-play. Άλλες λειτουργίες που υποστηρίζει είναι η απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού σας, τον καιρό, εύρεση τηλεφώνου, καθιστική υπενθύμιση, ξυπνητήρι, ενώ μπορείτε να ορίσετε όταν σηκώνετε το χέρι σας να ενεργοποιείτε η οθόνη του. Φυσικά υποστηρίζει διάφορα αθλήματα, μπορείτε να αλλάζετε τα watchface του και άλλα πολλά!

Δείτε τώρα και το βίντεο παρουσίαση που σας έχω ετοιμάσει. Ελπίζω να σας αρέσει και να πατήσετε Like & Share, όπως και να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-pb0300b.html?aid=itechnews&cr=” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 8.36€ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ από το Flash Sales του Cafago το πολύ καλό για τα λεφτά του 116plus smartwatch με δυνατότητα μέτρησης κορεσμού και άλλα πολλά![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο