27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Microsoft – Άρχισε να στέλνει ειδοποιήσεις για τα Windows 10 1903 σε χρήστες με 1803.

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι εκείνοι που εξακολουθούν να εκτελούν Windows 10 έκδοση 1803 θα τους προσφερθεί τώρα η αναβάθμιση σε 1903.

“Ξεκινάμε την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Μαΐου 2019 για πελάτες με συσκευές που εκτελούν Windows 10 έκδοση 1803, που θα φτάσει στο τέλος των 18 μηνών υπηρεσίας στις 12 Νοεμβρίου 2019”, ανέφερε στο twitter ο λογαριασμός Windows Update της Microsoft σήμερα.

Για να είναι σαφές, η ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Μαΐου 2019 θα αναβαθμίσει οποιαδήποτε υποστηριζόμενη έκδοση των Windows 10 στην έκδοση 1903.

Ο ιστότοπος των Εγγράφων της Microsoft προσφέρει περισσότερες πληροφορίες:

“Ξεκινάμε την ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2019 για πελάτες με συσκευές που βρίσκονται στο τέλος της υπηρεσίας ή πλησιάζουν στο τέλος της υπηρεσίας και δεν έχουν ακόμα ενημερώσει τη συσκευή τους”, σημειώνει η ιστοσελίδα. “Η διατήρηση αυτών των συσκευών τόσο υποστηριζόμενων όσο και λήψη μηνιαίων ενημερώσεων είναι κρίσιμη για την ασφάλεια [PC] και την υγεία του συστήματος. Με βάση τον μεγάλο αριθμό συσκευών που εκτελούν την ενημερωμένη έκδοση του Απριλίου 2018, η οποία θα φτάσει στο τέλος των 18 μηνών υπηρεσίας στις 12 Νοεμβρίου 2019, ξεκινάμε τη διαδικασία ενημέρωσης τώρα για εκδόσεις Home και Pro για να εξασφαλίσετε επαρκή χρόνο για μια ομαλή ενημέρωση.”

Όπως εξηγεί η Microsoft, χρειάζεται να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες πριν προωθηθεί μια αναβάθμιση μεγάλης έκδοσης όπως οι Windows 10 έκδοση 1903 στους χρήστες της. Και ενώ η εταιρεία δεν έχει αυστηρό χρονοδιάγραμμα με αυτές τις αναβαθμίσεις, δεσμεύεται να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την ενημέρωση ανατροφοδότησης για να δώσει προτεραιότητα σε εκείνους τους υπολογιστές που είναι πιο πιθανό να έχουν μια καλή εμπειρία ενημέρωσης. Και θα θέσει μπλοκ ενημερώσεων σε άλλους υπολογιστές, ενώ θα αντιμετωπίζει γνωστά ζητήματα.

Νέο σε αυτή την έκδοση, οι χρήστες των Windows 10 Home και Pro μπορούν τώρα να θέσουν σε παύση αυτήν την και μελλοντική ενημέρωση δυνατοτήτων για έως και 35 ημέρες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο