27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Nokia 2.2 – Το Android One κινητό της εταιρείας έρχεται με αποσπώμενη μπαταρία και τιμή στα 124€

Η HMD φέρνει την τελευταία έκδοση του Nokia 2, που ονομάζεται “Nokia 2.2“. Στις ΗΠΑ αναμένεται να πουλιέται στα $139, ενώ προς το παρόν θα το βρείτε προς πώληση στο Best Buy και στο Amazon. Μπορεί να περιμένετε μια αρκετά απογυμνωμένη συσκευή για $139, αλλά ως συνήθως, η HMD προσφέρει ένα καλό πακέτο για την τιμή, με ένα αρκετά μοντέρνο σχεδιασμό, την τελευταία έκδοση του Android και ένα πακέτο ενημέρωσης δολοφόνων με δύο χρόνια σημαντικών ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος και τρία χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Στο μπροστινό μέρος, έχετε μια οθόνη IPS LCD 5,71 ιντσών, 1520 × 720, με σχεδιασμό εγκοπής που μοιάζει με flagship και στρογγυλεμένες γωνίες. Υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο πλαίσιο στο κάτω μέρος με ένα μεγάλο λογότυπο “Nokia” σε αυτό, αλλά είναι δύσκολο να διαμαρτυρηθείτε για αυτό για $139.

Αυτό είναι ένα φτηνό τηλέφωνο, οπότε μην περιμένετε εντυπωσιακά πράγματα στο τμήμα προδιαγραφών. Ο επεξεργαστής του Nokia 2.2 είναι ένας MediaTek Helio A22 SoC, ο οποίος είναι με μόλις τέσσερις Cortex A53 πυρήνες στα 2GHz. Η αμερικανική έκδοση παίρνει 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης με δυνατότητα προσθήκης κάρτας MicroSD. Στην ελληνική σελίδα δυστυχώς δεν γράφει κάτι περισσότερο από τις διαστάσεις της οθόνης. Η πλάτη και οι πλευρές είναι πλαστικές και από την πλευρά τους θα βρείτε ένα επιπλέον φυσικό κουμπί, το οποίο θα καλέσει τον Βοηθό Google. Η πλάτη μπορεί ν’ αφαιρεθεί και με τον τρόπο αυτό έχετε φυσική πρόσβαση στην 3000mAh μπαταρία που διαθέτει το κινητό! Εννοείτε ότι με τον τρόπο αυτό μπορείτε να την αλλάξετε πια εύκολα και γρήγορα, κάτι που ειλικρινά είχα πάρα πολύ καιρό να δω. Στο κινητό θα βρείτε επίσης και μια υποδοχή ακουστικών.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο χαμηλού επιπέδου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να σας λείψουν. Κατά μήκος του κάτω τμήματος, θα βρείτε μια θύρα microUSB Type A και όχι το νεότερο πρότυπο USB-C που χρησιμοποιούν τα ακριβά smartphones εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει επίσης αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων οπουδήποτε στη συσκευή. Το ηχείο φαίνεται λίγο αδύνατο, ενώ μην περιμένετε και πάρα πολλά από την εμπρός κάμερα 5MP ή την οπίσθια κάμερα 13MP.

Ενώ οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός είναι ωραία για την τιμή, το λογισμικό εδώ είναι αυτό που κάνει το Nokia 2.2 και οποιοδήποτε HMD Nokia τηλέφωνο, πραγματικά ν’ αξίζει να το προσέξουμε. Παίρνετε ένα κινητό με καθαρό Android με το πλήρες πακέτο ενημέρωσης δύο ετών, σημαντικών ενημερώσεων και τριών ετών ενημερώσεων ασφαλείας, το οποίο είναι εντελώς άγνωστο σε αυτό το σημείο τιμών.

Το τηλέφωνο βρίσκεται στο Διαδίκτυο σήμερα στο Amazon και Best Buy, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε φυσικά καταστήματα από τις 4 Αυγούστου. Μπορείτε να κοιτάτε και στην ελληνική σελίδα της Nokia για περισσότερες πληροφορίες.

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο