27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

MIUI 10 – Έτοιμη η δεύτερη παρτίδα της δημόσιας κυκλοφορίας beta που θα καλύπτει 26 κινητά τηλέφωνα της Xiaomi

Στις 31 Μαΐου η Xiaomi μας παρουσίασε για πρώτη φορά το MIUI 10. Στις 19 Ιουνίου, ξεκίνησε η πρώτη παρτίδα της MIUI 10 Alpha εκδόσεις. Τώρα, η MIUI 10 άνοιξε επίσημα τη δεύτερη παρτίδα ανάπτυξης beta, που θα περιέχει περισσότερα από τα μοντέλα της.

Η MIUI 10 Alpha έκδοση, εάν βλέπετε και το αντίστοιχο θέμα όπου σας δίνω link από τις ROM που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, υποστήριζε 9 μοντέλα μόνο: Mi MIX 2S, Mi MIX 2, Mi MIX, Mi 6, Mi 6X, Mi 5, Mi Note 2, Redmi Note 5, Redmi S2.

Στην δεύτερη παρτίδα, θα προστεθούν άλλα 17 μοντέλα , οπότε και με αυτά καλύπτονται σχεδόν όλα τα νέα μηχανήματα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα στην δεύτερη παρτίδα θα περιλαμβάνονται τα Redmi Note 4X έκδοση high-pass, Redmi 5Α, Mi 5S, Mi 5S Plus (ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!), Mi Note 3, Mi Max τυπική έκδοση, Mi Max υψηλή έκδοση, Mi Max 2, Mi 5Χ, Mi 5C, Mi 4S, Mi 4C, Redmi 4X, Redmi Note 5Α, Redmi Note 5Α υψηλή έκδοση, Redmi 5 και το Redmi 5 Plus .

Με αυτόν τον τρόπο, συνολικά 26 τηλέφωνα της Xiaomi θα μπορούν να απολαύσουν την MIUI 10. Πάντως η ταχύτητας προσαρμογής φέτος φαίνεται να έχει αυξηθεί και να έχουμε πιο νωρίς από συνήθως την νέα έκδοση MIUI.

Εάν τώρα έχετε κάποιο κινητό που δεν είναι στην λίστα των μοντέλων που αναγράφω πιο πάνω, φαίνεται θα αναβαθμιστείτε πιο μετά εσείς.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-xyristiki-michani-me-treis-kefales-ena-aparaitito-ergaleio-gia-kathe-andra-me-fotografies-kai-vinteo/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Xiaomi ξυριστική μηχανή με τρεις κεφαλές – Ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε άνδρα (με φωτογραφίες και βίντεο)[/su_button]

[/su_table]

Όσο για το πως θα καταφέρετε να πάρετε εσείς πρώτοι την νέα έκδοση για το κινητό σας, σίγουρα θα την βρείτε εδώ στο θέμα που σας δίνω το link πιο πάνω. Απαραίτητα πρέπει να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και να έχετε πάρει backup τα πάντα στο κινητό. Μετά μέσω του twrp θα μπορείτε να περάσετε την νέα έκδοση. Δικιά μου σύσταση είναι να κάνετε πρώτα και ένα factory reset, ώστε η MIUI 10 να μπει σε καθαρό περιβάλλον και να μην μπερδευτεί με σκουπίδια που μπορεί να έχουν μείνει από την 9.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο