27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Mi Max 3 – Μία τελευταία αφίσα για το νέο κινητό της Xiaomi πριν την επίσημη παρουσίαση του

Χθες σας γράψαμε στη σελίδα μας στο Facebook ότι βγήκε η πρώτη επίσημη αφίσα για το αναμενόμενο νέο κινητό της Xiaomi, το Mi Max 3. Βάση την ημερομηνία της αφίσας, στις 19/07 θα μας παρουσιαστεί το νέο κινητό. Σήμερα το πρωί η Xiaomi κυκλοφόρησε άλλη μία νέα αφίσα με θεματολογία από το παιχνίδι “Glory of the King”.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Mi Max 3 είναι η μεγάλη οθόνη και η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας.

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Xiaomi Max 3 χρησιμοποιεί μια οθόνη 6.9 ιντσών με ανάλυση 2160 × 1080 και αναλογία οθόνης 18:9. Η οθόνη αυτή είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει σε κινητό, αν και μεταξύ μας και tablet να το λέγανε δεν θα πέφτανε έξω!

αναφορικά με την μπαταρία, το Mi Max 3 έχει μία μπαταρία των 5400mAh, η οποία βελτιώνεται ελαφρώς σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του Mi Max 2, που είναι στα 5300mAh.

Σήμερα το πρωί, βρήκαμε από τον επίσημο λογαριασμό της Xiaomi στο Weibo μία νέα αφίσα, όπου το κείμενο που βλέπετε στα κινέζικα λέει “6.9 ίντσες πλήρη οθόνη κολοσσός, το παιχνίδι “Η δόξα του βασιλιά” είναι __”. Με την αφίσα αυτή η Xiaomi θέλει να μας πει ότι το Mi Max 3 υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες καρέ κατά την αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Ο ρυθμός των καρέ είναι σταθερός και είναι στα περίπου 60 καρέ/sec, με πάρα πολύ μικρές διακυμάνσεις. Όσο για το τι επεξεργαστή θα έχει, ακούμε ότι μπορεί να είναι ο Snapdragon 636.

Με μια μεγάλη και ολοκληρωμένη οθόνη, συν τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση, το Xiaomi Max 3 μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το τεχνούργημα του παιχνιδιού “Glory of the King”.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/07/xiaomi-mijia-roborock-s50-smart-robot-vacuum-cleaner-apoktiste-tin-simera-apo-tin-eyropaiki-apothiki-toy-coolicool-stin-chamiloteri-timi-choris-teloneio-kai-me-ekptotiko-koyponi/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#18db07″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]XIAOMI MIJIA ROBOROCK S50 Smart Robot Vacuum Cleaner – Αποκτήστε την σήμερα από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Coolicool στην χαμηλότερη τιμή, ΧΩΡΙΣ τελωνείο και με εκπτωτικό κουπόνι![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο