25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Nokia E1200: Unboxing & παρουσίαση των φοβερών εξωτερικών ασύρματων ακουστικά από μία εταιρεία θεσμό σε τιμή κάτω των 37€ με το κουπόνι που σας έχω.

Δεν νομίζω να μην υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει την NOKIA, μία εταιρεία θεσμός κατά εμέ και σίγουρα για πολλούς. Ως παλιός nokiaman με πολλά κινητά από την εταιρεία και με τελευταίο που είχα το φοβερό Nokia E7-00 που μάλιστα μου το είχε δώσει η ίδια η NOKIA Ελλάς, όταν είδα τ’ ακουστικά αυτά, τα NOKIA E1200 στο Banggood, ξύπνησαν παλιές αναμνήσεις και δεν μπορούσα να μην τα πάρω…όπως και έκανα. Ας δούμε όμως τι μου ήρθε και πως μπορείτε να τα πάρετε και εσείς.

Τα εξωτερικά ασύρματα ακουστικά Nokia E1200 ήρθαν χωρίς πρόβλημα, μέσω Comet όπως τα στέλνει το Banggood και χωρίς πρόβλημα τελωνείου. Το κουτί ένα μεγάλο τετράγωνο όπου από την μία μεριά φαίνονται τ’ ακουστικά, με το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ και το μοντέλο των ακουστικών, ενώ από την άλλη μεριά φαίνεται ενώ τα φοράει κάποιος. Απλό κουτί, αλλά ωραίο.

Στο πλάι του κουτιού θα βρούμε διάφορα χαρακτηρισιτκά των NOKIA E1200.

Ανοίγοντας την συσκευασία, μέσα θα βρούμε τ’ ακουστικά φυσικά, τον φορτιστή USB, ένα καλώδιο με 3.5mm βύσμα, μία κάρτα εγγύησης και ένα ωραίο σακουλάκι από άσπρη δερματίνη για να τα βάζετε όλα μέσα μετά και να τα έχετε προστατευτμένα τ’ ακουστικά.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, τα εξωτερικά ασύρματα ακουστικά NOKIA E1200, φέρουν μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία χωρητικότητας 500 mAh, που δίνουν 40 ώρες ζωή στ’ ακουστικά ή ν’ ακούσετε 600 τραγούδια και μετά θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες για να φορτίσουν πλήρως. Έχουν ισχύ εισόδου στα 40 mW και εξόδου στα 15 mW. Είναι εφοδιαμένα με αποκωδικοποιητή SBC. Η διάμετρος του οδηγού (driver) των ακουστικών είναι στα 40mm. Τ’ ακουστικά συνδέονται μέσω BT 5.0 με τ ην συσκευή σας και υποστηρίζουν τα πρωτόκολλα HFP, HSP, A2DP και AVRCP. Το εύρος απόκρισης συχνότητας είναι μεταξύ 20 – 20000Hz και έχουν αντίσταση 32ΩΩ. Τ’ ακουστικά έχουν δυνατότητα να συνδέονται ή ασύρματα ή και ενσύρματα με το καλώδιο που έχει βύσμα 3.5mm. Με το κουμπί BASS που έχουν, ελέγχετε την ποιότητα του μπάσου στον ήχο που ακούτε. Τ’ ακουστικά φυσικά και έχουν μικρόφωνο, είναι κατασκευαμένα από ABS/PC + Δέρμα + Νάιλον, μαζεύουν, διπλώνουν δηλαδή για να μην πιάνουν πολύ χώρο και οι διαστάσεις τους είναι 170 x 189 x 78 mm.

Τ’ ακουστικά πάντως είναι άξιος συνεχιστής του ονόματος της εταιρείας ΝΟΚΙΑ έχω να πω και θα το δείτε και εσείς στο βίντεο που σας έχω. Ελπίζω φυσικά να πατήσετε ένα Like και ένα share εάν αγαπάτε την ΝΟΚΙΑ, αλλά και να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/iH7ZgnZpICg” controls=”no” loop=”yes” playsinline=”yes” title=”Nokia E1200: Unboxing & παρουσίαση των φοβερών εξωτερικών ασύρματων ακουστικά από μία εταιρεία θεσμό”]

 

Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία από το Banggood.

α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι (εάν υπάρχει).
β) Πατάς το link.
γ) Επιλέγεις χρώμα, αποθήκη κτλ
δ) Πατάς buy now
ε) Βάζεις κουπόνι (Αν υπάρχει) και πατάς apply
στ) Σβήνεις shipping insurance (αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται) και ότι άλλη χαζομάρα σου βάζει εκεί πέρα
ζ) Τσεκάρεις να έχει μέθοδο αποστολής Banggood Express ή EU Priority Line από Κίνα (από Ευρώπη βάζεις ότι θέλεις, άρα το φθηνότερο)
η) Πατάς place order και πληρώνεις

Εάν σας αρέσουν τα ακουστικά της NOKIA, τα Ε1200, μπορείτε να τα πάρετε μέχρι το τέλος του μήνα στα 36,92€ με χρήση του κουπονιού που σας δίνω αμέσως από κάτω. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

[affcoups id=”94086″]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο