Η εξάπλωση της νέας επιδημίας του κοροναϊού παγκοσμίως έχει διαταράξει πολλούς καθημερινούς ρυθμούς και ένας μεγάλος αριθμός συνεντεύξεων τύπου έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Το συνέδριο προγραμματιστών γραφικών NVIDIA GTC 2020 είναι τελικά ένα από αυτά όπως φαίνεται.
Το GTC 2020 αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 22-26 Μαρτίου. Καθώς η επιδημία εξαπλώθηκε, μεταφέρθηκε ότι θα γίνει διαδικτυακά, αλλά σύντομα, η NVIDIA ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει τη συνέντευξη Τύπου και θα κυκλοφορήσει σχετικά νέα στις 23 Μαρτίου.
Αλλά τώρα, η NVIDIA ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει προσωρινά να μοιράζεται ειδήσεις σχετικά με το GTC 2020 για λόγους ασφαλείας.
Σε αυτό το σημείο, ο πυρήνας της επόμενης γενιάς “Ampere” που αρχικά αναμενόταν να ανακοινωθεί σε αυτή τη διάσκεψη, τώρα θα αναβληθεί.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της σύσκεψης, η NVIDIA ήταν να επωφεληθεί από τη διάσκεψη αυτή για να ανακοινώσει μια νέα γενιά υπολογιστικών καρτών Tesla με βάση τον νέο πυρήνα και ίσως ακόμη και επαγγελματικές κάρτες Quadro. Τώρα φαίνεται ότι όλο αυτό θα πάει πίσω….
Η δήλωση της NVIDIA έχει ως εξής:
Είχαμε συναρπαστικά προϊόντα και ειδήσεις να μοιραστούμε μαζί σας, αλλά δεν είναι καιρός. Θα αναστείλουμε την κοινή χρήση των ειδήσεων του GTC.
Με αυτόν τον τρόπο, οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες μας, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι αναλυτές και οι πελάτες σε όλο τον κόσμο, θα μπορούν όλοι να επικεντρωθούν στη διασφάλιση της ασφάλειας και στην εξάλειψη της εξάπλωσης του ιού.
Οι ερευνητές και οι προγραμματιστές έχουν προετοιμάσει από καιρό συναρπαστικές ομιλίες, και θα δημοσιεύσουμε αυτό το πλούσιο περιεχόμενο σε εύθετο χρόνο.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να επικεντρωθούμε στη φροντίδα των οικογενειών, των φίλων και των γειτόνων μας. Οι υπάλληλοί μας εργάζονται εξ αποστάσεως από το σπίτι, ενώ οι ωριαίοι εργαζόμενοι που δεν χρειάζεται να εργαστούν προς το παρόν λαμβάνουν επίσης πλήρη αμοιβή.
Όλοι πρέπει να είναι ασφαλείς. Θα περάσουμε τις δυσκολίες μαζί!
[signoff]
Πηγή: http://news.mydrivers.com/