25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Ο σκηνοθέτης της Yakuza, Toshihiro Nagoshi, είναι ο επόμενος δημιουργικός σκηνοθέτης της Sega!

Ο σκηνοθέτης της σειράς Yakuza, Toshihiro Nagoshi αναμένεται να παραιτηθεί ως επικεφαλής δημιουργικός αξιωματούχος (CCO) της Sega και θα γίνει αντ ‘αυτού δημιουργικός σκηνοθέτης.

Ο Nagoshi – ο οποίος εργάστηκε ως εκτελεστικός διευθυντής στο Yakuza: Like a Dragon – υπήρξε βασικό μέρος του franchise της Yakuza από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005 και είναι επίσης με τη Sega από τις μέρες της δεκαετίας του ’90.

Ο νέος ρόλος του Nagoshi (ο οποίος θα ξεκινήσει επίσημα την 1η Απριλίου 2021) αποκαλύφθηκε σε μια ανακοίνωση που επιβεβαίωσε επίσης ότι η εταιρεία θα κάνει κάποιες πιο ευρείες αλλαγές το επόμενο έτος.

Ένας διευθυντικός και οργανωτικός ανασχηματισμός στη Sega επιβεβαιώνει ότι ο εκδότης πραγματοποιεί μια συγχώνευση τύπου split και απορρόφησης για να «μεταμορφώσει την επιχειρηματική του δομή ώστε να προσαρμοστεί στο εξωτερικό περιβάλλον».

Η αναδιάρθρωση θα επιτρέψει στη Sega να «ενσωματώσει εταιρικές λειτουργίες και διοικητικές λειτουργίες» και «να επιταχύνει τις παγκόσμιες επιχειρήσεις».

Εν ολίγοις, η εταιρεία βασικά επιδιώκει να κάνει την οργανωτική της δομή πιο απλουστευμένη ώστε να επιτρέπει ταχύτερη λήψη αποφάσεων και καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων.

Ο Toshihiro Nagoshi θα είναι ένας ενδιαφέρων δημιουργικός σκηνοθέτης. Είναι μια πολύχρωμη και αμφιλεγόμενη φιγούρα, και τα σχόλιά του μπορούν συχνά να εκτοξευτούν ως αρκετά θετικά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο