27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η καλύτερη τιμή… είναι να στο ΧΑΡΙΣΟΥΝ!!! Στα 14€… To Full “ΤΕΡΑΤΑΚΙ” της Wowstick SD63 36 in 1 από την Xiaomi. Σε τιμή; Χαμηλότερη από το μικρό και δες το LIVE…

Η τιμή είναι πραγματικά “ξεφτίλα”… όπως δεν το χτυπήσει σε αυτήν την τιμή θα κάνει… μ….γιατί είναι το Full πακέτο και όχι το 12 in 1 που παίρναμε στο 20άρικο!!!!

Είναι κάποια πράγματα… που αγαπώ περισσότερο από κάποια άλλα, με πρώτο και λατρεμένο το μικρό μου Wowstick που με έχει βγάλει παλικάρι για πάνω από δύο χρόνια. Βλέποντας τον μπαμπά, του το αρκετά μεγαλύτερο και δυνατότερο SD 36 in 1…λέω εδώ είμαστε! Θα το πάρω μόνο και μόνο γιατί είναι Wowstick!!!

Ας το δούμε μαζί με την υπόλοιπη παρέα… στο βίντεο ασφαλώς!!!

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ!!!!!!

Wowstick SD63 Stabdard 36 in 1 Dual Power Lithium Electric Screwdriver 3LED Lights Rechargeable Screw Driver Kit Magnetic Suction One Button Design  σε τιμή;;; 14€  από την Κινέζικη (CΝ) αποθήκη του  Banggood με κουπόνι BGdd7202. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail

Link: https://bit.ly/3vQcFcN

Όλα τα δυνατά κουπόνια “μαζεμένα” από το Banggood θα τα βρεις εδώ: https://bit.ly/3tWwIUO

 

Σας παραθέτω τα απαραίτητα link για την στήριξη του καναλιού.

Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV

Gearbest: http://bit.ly/2ZcC13k

Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons

Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn

και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Μερική επένδυση μουσικής από: www.bensound.com Royalty Free Music from Bensound

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο