18.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Οι χρήστες iPhone είναι πιο ευτυχισμένοι από τους χρήστες Android αναφέρει έρευνα που έγινε. Εσείς τι λέτε?

Σήμερα το πρωί διάβασα στα ξένα μέσα ενημέρωσης μία ενδιαφέρουσα έρευνα και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Η έρευνα αφορούσε τους χρήστες κινητών iPhone αλλά και Android και πως βλέπουν τις διάφορες καταστάσεις αυτοί.

Έτσι από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο ομάδες χρηστών έχουν διαφορετικές καταναλωτικές συνήθειες, επιλογές στον τρόπο ζωής και κοινωνικής συμπεριφοράς. Συγκεκριμένα από την έρευνα φάνηκε ότι οι χρήστες κινητών iPhone αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι, πιο δημοφιλής, πιο πλούσιοι αλλά την ίδια ώρα είναι και οι πιο ματαιόδοξοι!

Σε μια έρευνα με 1.000 χρήστες iPhone και 1.000 χρήστες Android, η Slickdeals διαπίστωσε ότι οι χρήστες iPhone καταναλώνουν συνήθως περισσότερα χρήματα από τους χρήστες Android. Οι χρήστες του iPhone τείνουν να έχουν περισσότερους φίλους και μεγαλύτερες διακοπές, καθώς και περισσότερες αυτοπροσωπογραφίες. .

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες iPhone δαπανούν 4 ώρες και 54 λεπτά στα τηλέφωνά τους, ενώ οι χρήστες Android δαπανούν μόλις 3 ώρες και 42 λεπτά. Ο μέσος μισθός για τους χρήστες iPhone είναι 53251$, ενώ ο μέσος μισθός για χρήστες Android είναι περίπου 37040$.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι χρήστες Android αγοράζουν πιο συγκρατημένα, πιο οικονομικά, από τους χρήστες iPhone. Οι iPhone χρήστες χρησιμοποιούν χρήματα για ρούχα, καλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς περίπου δύο φορές πιο πολύ από τους Android χρήστες, που αντίστοιχα, για την αγορά ειδών ένδυσης δίνουν περίπου 117,13$, για προϊόντα τεχνολογίας δίνουν 100,88$, ενώ τέλος για προϊόντα μακιγιάζ / ομορφιά δίνουν στα $ 82,71.

Κοινωνικά, οι χρήστες του Android από χρήστες του iPhone προτιμούν να είναι μόνοι τους, το Σάββατο βράδυ θα προτιμήσει να κάτσει μπροστά από την τηλεόραση στον καναπέ ή να πάει κανένα σινεμά ή να διαβάσει ένα βιβλίο. Αντιθέτως οι χρήστες κινητών Apple θεωρούν το καλύτερο να βγαίνουν με φίλους και γνωστούς έξω.

Coolicool 11.11 – Αγοράστε μέχρι τελικής πτώσης στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Οι χρήστες iPhone στέλνουν περίπου 58 μηνύματα κειμένου την ημέρα, ενώ οι χρήστες Android 26, οι χρήστες iPhone έχουν κατά μέσο όρο 5 στενούς φίλους, ενώ οι χρήστες Android έχουν μόνο 3. Οι χρήστες iPhone ταξιδεύουν κατά μέσο όρο τέσσερις φορές το χρόνο, ενώ οι χρήστες Android συνήθως μόνο 3 ταξίδια.

Από την άποψη της ψυχαγωγίας, οι χρήστες iPhone προτιμούν ταινίες τρόμου, δράματα και θρύλους, ενώ οι χρήστες Android προτιμούν θρίλερ, ταινίες δράσης και ταινίες περιπέτειας.

Δεν ξέρω εάν εσείς συμφωνείτε με αυτή την έρευνα και σε ποια κατηγορία ανήκετε. Θα ήθελα όμως να μου την σχολιάσετε και να μου πείτε…τι κινητό έχετε και τι τύπος είστε τελικά!

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο