25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι πλήρεις προδιαγραφές του επερχόμενου POCO X3 PRO!

Το επίσημο κατάστημα Xiaomi στην βιετναμέζικη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopee έχει ήδη αναφέρει όλα τα χαρακτηριστικά του smartphone Poco X3 Pro, το οποίο ονομάζεται διάδοχος του Pocophone F1.

Το Poco X3 Pro διαθέτει οθόνη FHD + 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μια τρύπα στο επάνω κέντρο της οθόνης. Πρόκειται για οθόνη AMOLED με προστασία Gorilla Glass 6 και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz. Το τηλέφωνο διαθέτει Qualcomm Snapdragon 860 SoC.

Η λίστα αναφέρει ότι η συσκευή θα φτάσει με το LiquidCool Technology 1.0 Plus, το οποίο θα πρέπει να το διατηρεί δροσερό κατά τη βαριά χρήση. Πολλοί κατασκευαστές έχουν αλλάξει σε μοντέλα 5G, αλλά το Poco X3 Pro είναι εξοπλισμένο μόνο με μόντεμ 4G.

Θα είναι διαθέσιμο με μνήμη RAM 6 ή 8 GB και αποθηκευτικό χώρο flash 128 GB ή 256 GB UFS 3.1. Η υποδοχή κάρτας MicroSD επιτρέπει χώρο αποθήκευσης έως και 1 TB. Η νέα κάμερα διαθέτει αισθητήρες εικόνας με ανάλυση 48, 8, 2 και 2 megapixel. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 20 megapixel.

Το smartphone έλαβε δύο ηχεία, υποστήριξη Hi-Res Audio, υποδοχή 3,5 mm, Bluetooth 5, NFC και πλαϊνό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Poco X3 Pro διαθέτει μπαταρία 5160 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Θα τρέξει το MIUI 12 με βάση το Android 11.

Η ακριβότερη έκδοση θα κοστίσει 350 $ και η τυπική έκδοση θα κοστίσει όχι περισσότερο από 300 $. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, η μάρκα Poco δημοσίευσε στη σελίδα της στο Twitter ένα βίντεο αφιερωμένο στο smartphone Poco X3 Pro – η εταιρεία το αποκαλεί τον πραγματικό διάδοχο του επιτυχημένου Pocophone F1. Το βίντεο σε όλο του το μεγαλείο δείχνει τη δύναμη του γυαλιού Gorilla Glass 6. που προστατεύει την οθόνη του νέου προϊόντος. Πρέπει να ειπωθεί ότι για ένα μοντέλο μεσαίου επιπέδου (ακόμη και για ένα μοντέλο μεσαίου επιπέδου), η παρουσία ενός τέτοιου ανθεκτικού γυαλιού είναι σπάνια.

https://twitter.com/IndiaPOCO/status/1372126103343534085?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372126103343534085%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coupons.com.cy%2Fpoco-x3-pro%2F

Παράλληλα με το Poco X3 Pro, η Xiaomi ετοιμάζεται επίσης να λανσάρει τη ναυαρχίδα smartphone Mi 11 Pro. Το smartphone θα κάνει ντεμπούτο στις 30 Μαρτίου. Αυτή η ημερομηνία εμφανίζεται στην επίσημη αφίσα που δημοσιεύθηκε από κινεζικές πηγές. Το Mi 11 Pro θα έχει οθόνη 2K + με ρυθμό καρέ 120 Hz, Snapdragon 888. και υποστήριξη για διπλή γρήγορη φόρτιση με ισχύ 67 W – ενσύρματο και ασύρματο. Επιπλέον, θα διαθέτει τον μεγαλύτερο αισθητήρα κινητού τηλεφώνου – τον αισθητήρα 50MP ISOCELL GN2 της Samsung με οπτική μορφή 1 / 1,12 ιντσών.

[signoff]

 

Το κανάλι μας συνεργάζεται για τα Xiaomi προϊόντα που φέρνουμε με τη σελίδα στο Facebook “Xiaomi Cyprus Fans

https://www.facebook.com/XiaomiCyprusFans

Για τους φίλους μας στην Κύπρο και όχι μόνο, δημιουργήσαμε σελίδα στο Facebook για εξειδικευμένα & επιλεγμένα εκπτωτικά κουπόνια καθημερινά! “Coupons.com.cy”: https://www.facebook.com/coupons.com.cy

Και στο Telegram εδώ: https://t.me/cycouponsdeals

Για να εγγραφείτε στο κανάλι μας πατήστε εδώ: http://bit.ly/2IPMkqr

Μας βρίσκετε στο Instagram: https://www.instagram.com/couple_unboxing/

και στο Facebook: https://www.facebook.com/CoupleUnboxing/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή συνεργασία, μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail του καναλιού: coupleunboxing@gmail.com

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

 

Πηγή: Coupons.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο