25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

OnePlus 8 Pro – Τα τελευταία νέα μιλάνε για ασύρματη φόρτιση!

Στις ναυαρχίδες της OnePlus έχουμε δει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά, όπως στο OnePlus 7 Pro την οθόνη 2K 90Hz, η οποία αναζητείται από τους καταναλωτές, αλλά μέχρι στιγμής ένα χαρακτηριστικό λείπει απ’ όλα τα μοντέλα της OnePlus και αυτό είναι η ασύρματη φόρτιση.

Προηγουμένως, ο Liu Zuohu έχει απαντήσει σε αυτή την ερώτηση πολλές φορές, δηλώνοντας ότι η γρήγορη ενσύρματη τεχνολογία φόρτισης του OnePlus είναι ήδη πολύ καλή, η απεριόριστη φόρτιση είναι κάτι το πολύ μακρινό σαν υλοποίηση και η ενσύρματη σύνδεση είναι πιο βολική από την ασύρματη.

Πρόσφατα, ο χρήστης του Twitter @MaxJ εξέθεσε μια απόδοση του OnePlus 8 Pro όπου φαίνεται να χρησιμοποιεί ασύρματη φόρτιση, υποδεικνύοντας έντονα ότι η OnePlus είναι πιθανό τελικά να υιοθετήσει την τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης στη νέα της ναυαρχίδα.

Δεν είναι σαφές από που είναι αυτή η εικόνα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι η ισχύς της ασύρματης φόρτισης έφτασε τα 30W το 2019, γίνεται πια συγκρίσιμη με την παραδοσιακή ενσύρματη γρήγορη φόρτιση όσον αφορά την απόδοση φόρτισης. Το OnePlus 8 Pro με ασύρματη φόρτιση θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό.

Σύμφωνα με προηγούμενες ειδήσεις, η σειρά OnePlus 8 θα εγκαταλείψει τον σχεδιασμό της κάμερας ανύψωσης και θα επιστρέψει στο σχεδιασμό της οθόνης με οπή, που φαίνεται θα είναι η μόδα φέτος. Η οπή αυτή θα βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του μπροστινού πάνελ, η οθόνη θα είναι καμπύλη, ενώ θα είναι OLED 120 Hz, που μόλις ανακοίνωσε η OnePlus. Αξίζει να προσβλέπουμε.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο