27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Xiaomi βάση αυτοκινήτου με ασύρματο φόρτιση στα 20W και το Lemfo V12 smartwatch με δυνατότητα μέτρησης της πίεσης, μισοτιμής από το GearVita, αλλά για λίγους με το κουπόνι μας!

Συνεχίζουμε με δύο άλλες φοβερές προσφορές μόνο για τους αναγνώστες του iTechNews.gr….την βάση αυτοκινήτου της Xiaomi με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης στα 20W, στα 26€ περίπου για τους 30 πρώτους και το πολύ καλό smartwatch Lemfo V12 με δυνατότητα εκτός των άλλων και μέτρησης της αρτηριακής σας πίεσης, πάλι για τους 30 πρώτους και με μόλις 21€ περίπου!

Xiaomi Wireless Fast Car Charger 20W

Την βάση αυτοκινήτου της Xiaomi με ασύρματη φόρτιση στα 20W σας την είχαμε αναφέρει και άλλη φορά στο παρελθόν. Μόνο που τότε δεν την είχαμε βρει για να σας την προτείνουμε, ενώ τώρα σας την βρήκαμε στο GearVita και σε φοβερή τιμή όποιος προλάβει το κουπόνι! Η βάση αυτοκινήτου Xiaomi WCJ02ZM όπως ονομάζεται κανονικά, έχει διαστάσεις 117.2 x 73.4 x 91.7mm. Έχει Input 5V/3A , 9V/2A, 12V/2A, 15V/1.8A και 20V/1.35A, ενώ έχει έξοδο 20W MAX. Χρησιμοποιεί USB-C καλώδιο για να συνδεθεί με την βάση του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Η βάση όπως είπαμε υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση για όλα τα κινητά που υποστηρίζουν αυτή την λειτουργία.

Χάρις τα 20W έξοδο που έχει, πχ στο Mi 9 μπορεί να το φορτίσει σε μισή ώρα έως και στο 45%, ενώ σε μόλις 90 λεπτά θα το φορτίσει πλήρως. Η βάση φέρει 2.5D γυαλί σαν μέσο φόρτισης του κινητού, ενώ όταν είναι σε αδράνεια ανάβει ένα μπλε φως. Με το που τοποθετείτε το κινητό, η βάση φωτίζετε και φαίνεται στο σκοτάδι ενώ οδηγείτε. Η βάση φέρει δικό της ανεμιστηράκι για να παραμένει δροσερή, ρυθμίζοντας την ροή ανάλογα με την θερμοκρασία που αναπτύσσεται. Οι διαστάσεις του είναι συμβατές με σχεδόν όλα τα κινητά της αγοράς, ακόμα και τα μεγάλα σαν το iPhone XS Max. Η βάση φέρει υπέρυθρο αισθητήρα όπου μέσω αυτού καταλαβαίνει η βάση ότι έχετε τοποθετήσει κινητό.

Αποκτήστε την βάση αυτοκινήτου της Xiaomi με δυνατότητας ασύρματης φόρτισης 20W από το GearVita, αντί την κανονική τιμή των 58.99$, με την χρήση του κουπονιού AnM20w, οι 30 πρώτοι στη μισή τιμή, δηλαδή $28.99 ή αλλιώς €26.13!


 

 

Lemfo V12 Full Touch Screen Smartwatch Blood Pressure Heart Rate Monitor IP67 Waterproof

Στη συνέχεια σας έχω άλλο ένα κλώνο του Amazfit, το Lemfo V12, που θα το αποκτήσετε με μόλις 21.62€ από το GearVita χάρις το κουπόνι που μας έδωσαν οι 30 πρώτοι. Το Lemfo V12 φέρει οθόνη IPS 1.3″ με ανάλυση 240 x 240 και το τζάμι του είναι πολύ ανθεκτικό. Το λουράκι που έχει είναι από σιλικόνη, ενώ θα το βρείτε σε μαύρο, μπλε, ροζ, γκρι και χρυσό. Φέρει επεξεργαστή NRF52832, ενώ έχει 512KB ROM και 64KB RAM. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω bluetooth 4.0 μέχρι και 8 μέτρα μακρυά, ενώ είναι αδιάβροχο αφού φέρει πιστοποίηση IP67. Η μπαταρία που έχει είναι χωρητικότητας 170mAh. Για να μπορεί να συνδεθεί, θα χρειαστεί να έχετε πρώτα εγκαταστήσει την εφαρμογή DaFit, είτε από το Google Playstore, είτε από το Apple Store, ανάλογα με το τι κινητό έχετε.

Σαν λειτουργίες υποστηρίζει υπενθυμίσεις από κλήσεις, SMS ή εφαρμογές. Καταγράφει τον ύπνο σας, θερμίδες που έχετε κάψει, έχει χρονόμετρο, μετράει τους παλμούς της καρδιάς σας, την αρτηριακή σας πίεση, δείχνει τον καιρό που έχει και θα έχει εκεί που είστε, ξυπνητήρια, διαχείριση της κάμερας από απόσταση και άλλα πολλά ν’ ανακαλύψετε.

Το Lemfo V12 μπορείτε να το αποκτήσετε από την κανονική του τιμή στα 36.99$ από το GearVita, με το κουπόνι LemV12 οι 30 πρώτοι στα $23.99 ή αλλιώς €21.62!

[signoff]

 

 

30 limit

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο