27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προβλήματα με το Google Pay έχουν πάρα πολλές συσκευές όπως OnePlus, Samsun, Google, κτλ!

Η πληρωμή μέσω NFC με το Google Pay είναι πιο βολική, ασφαλής και υγιεινή από τη χρήση κάρτας μέσω ενός τερματικού πληρωμών που σπάνια καθαρίζεται. Αυτές τις μέρες, σχεδόν κάθε κινητό τηλέφωνο περιλαμβάνει τη δυνατότητα χρήσης του NFC, που απαιτείται για τη λειτουργία του Google Pay. Όμως αυτό δεν εγγυάται ότι η λειτουργία «tap-to-pay» θα λειτουργήσει πραγματικά. Πρόσφατα, παρουσιάστηκαν προβλήματα στο Galaxy Note20 Ultra και στο Pixel 5, αλλά φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ πιο ευρύ τελικά.

Ενώ οι ιδιοκτήτες νεότερων τηλεφώνων όπως το Pixel 5 και το Galaxy Note 20 Ultra έχουν παραπονεθεί για ζητήματα NFC που επηρεάζουν τη χρήση του Google Pay σε καταστήματα, δεν είναι οι μόνες συσκευές που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Ορισμένοι χρήστες του OnePlus 8 από τις αρχές του τρέχοντος έτους φαίνεται να αντιμετωπίζουν το ίδιο σφάλμα. Το Google Pay τους επιτρέπει να εισέλθουν και να εγγράψουν κάρτες μια χαρά, αλλά προσπαθώντας να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία «tap-to-pay» εμφανίζεται μόνο το κόκκινο θαυμαστικό και ένα πολύ χρήσιμο μήνυμα που αναφέρει “Αυτό δεν λειτούργησε.”!

Από τότε που αναφέρθηκαν τα θέματα του Galaxy Note20 Ultra την περασμένη εβδομάδα, μάθαμε ότι αυτό το ζήτημα φαίνεται να επηρεάζει επίσης πολλές γενιές συσκευών Pixel, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Pixel 4 του περασμένου έτους. Παρόλο που είναι πιθανό ότι όλα αυτά τα ζητήματα NFC δεν σχετίζονται, φαίνεται ότι αυτά τα προβλήματα με το Google Pay θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια από απλά ζητήματα που αφορούν συγκεκριμένα τη συσκευή.

Δεν φαίνεται να υπάρχει σίγουρος τρόπος επίλυσης του προβλήματος αυτήν τη στιγμή. Οι συνήθεις θεραπείες όπως η επαναφορά της συσκευής ή η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Google Pay δεν φαίνεται να έχουν καμία διαφορά για τα περισσότερα άτομα που επηρεάζονται. Δεδομένου ότι η εφαρμογή βασίζεται σε Google, OEM και τραπεζικά ιδρύματα, υπάρχουν πολλοί πιθανοί ένοχοι για αυτό το σφάλμα.

Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι που μπορεί να επιλυθεί με μια μελλοντική ενημέρωση στην εφαρμογή Google Pay, την οποία μπορείτε να βρείτε στο APK Mirror και στο Play Store.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.androidpolice.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο